Ejaculare precoce
Am 40 de ani, sunt casatorit, un copil.De mai multi ani sufar de ejaculare precoce.Acum am ajuns la, , performanta" sa ejaculez imediat dupa penetrare sau dupa cateva secunde.Inainte nu a fost asa, era totul in regula.As vrea sa stiu daca la Galati exista cabinet medical pentru aceste probleme.Ce sfaturi imi dati ?.Multumesc anticipat.
4 comentarii
Pentru a fi sigur ca nu este vorba despre o problema organica puteti apela la medicul de familie pentru un set de analize: glicemie, hemoleucograma, etc. Fiind o problema cu aparitie brusca este foarte posibil sa nu fie organica, ci psihologica, si medicul de familie v-ar putea recomanda o clinica de specialitate sau un psihoterapeut in Galati. dr. Oana Maria Popescu
Ejacularea precoce nu prea are leac. Am vazut pe net produse ca prematrol sau climax control oru Stud ca pot sa ajute, dar imi este greu sa cred ca pot sa inlature in totalitate aceasta problema.
Pelinel, daca zici ca nu are leac, de ce mai recomanzi leacuri?
Si eu am momente de slabiciune dar reusesc sa ma controlez. Una dintre metode este incordarea musculaturii abdominale. Asta ajuta partenera oferind o baza solida pentru clitoris. Iar tie incep sa ti se incarce muschii cu acid lactic. Asta produce durerea aia surda ca o arsura. In felul asta receptorii placerii sunt distrasi iar nivelul excitatiei scade.
Probeaza!
Si eu am momente de slabiciune dar reusesc sa ma controlez. Una dintre metode este incordarea musculaturii abdominale. Asta ajuta partenera oferind o baza solida pentru clitoris. Iar tie incep sa ti se incarce muschii cu acid lactic. Asta produce durerea aia surda ca o arsura. In felul asta receptorii placerii sunt distrasi iar nivelul excitatiei scade.
Probeaza!
Trucurile si exercitiile intr-adevar pot sa ajute destul de mult la asa ceva si sa nu uitam mai e si psihicul. Partea psihologica are un rol extrem de mare. Controlul ejacularii se poate face si prin aceste metode.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 3probleme de ejaculare.. actul sexual nu este mai lung de un minut
- 2Ejacularea precoce
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 3ejaculare precoce si erectie
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 3ejacularea precoce, are legatura cu pierderea erectiei
- 2Probleme - Ejaculare precoce
- 1Probleme - Ejaculare precoce
- 4O problema mai complicata: ejacularea precoce
- 2ejacularea rapida
- 2Ejaculez foarte repede! Penis mic?
- 1solutia impotriva erectiei slabe si ejacularii precoce.
- 6Ejaculare Precoce.. a folsit cineva pastile climinax?
- 7ejaculare precoce
- 11Moare la intrare va rog cine stie sa imi dea Un sfat
- 6Ejaculare prepoce
- 2Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
- 2Ejaculare precoce
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: