O pers cu probleme grave psihice.. se poate interna pe o perioada mai indelungata?
sunt intr-o mare dilema, daca o persona are probleme grave psihice, cu toate ca a mai fost internat provizoriu, a fost externat, dar tot are reactii ciudate, stari violente!as avea intrebarea poate fi internat pe un termen indelungat la o clinica de specialitate?
4 comentarii
Psihiatria este o institutie unde se distrug oamenii definitiv si ar trebui evitata caci acolo nu se vindeca nimeni. Mergeti mai bine cu pacientul la un medic homeopat cu experienta, exista remedii vindecatoare pt. toate bolile psihice in homeopatie.
da, există şi posibilitatea internării pe termen lung în anumite spitale, din ce oraş sunteţi?
din braila, dar consider ca internarea pe termen lung este buna decat sa fie violent cu persoanele din jur!desi nu stiu cum se poate proceda atat timp cat nusi da acordul pentru internare, nu vrea sa accepte realitatea!va rog sami spuneti cum sa procedez!!
Duceti-va la spitalul de psihiatrie din localitate si intrebati acolo formalitatile necesare, exista metode de internare fortata pt persoane care nu-si dau acordul, dar trebuie sa va spuna din orasul dvs, mergeti si vorbiti cu un medic acolo si aveti incredere, trebuie sa fie bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tulburari psihice grave
- 4pentru cei fara speranta
- 4Cati ani iau din viata?
- 5face hemodializa de un an de zile, in ultimul timp starea lui psihica s-a agravat..
- 6sa o fac...sau nu?
- 71Vindecarea sta in puterea din voi!
- 8Mister psihiatric - Jaroslav Hašek
- 24Supl.alim. Jarrow Formulas in tratarea tulburarilor psihice
- 10ganduri urate...
- 25probleme psihice si de comportament
- 5Batran dificil, Ajutor!
- 5tatal meu de 75 de ani are probleme psihice...
- 8Carti care v-au intarit
- 9tatal meu are un comportament ciudat, fiind suferind de diabet s-au accentuat niste dureri in zona p
- 18mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 10Anxietate si instabilitate psihica
- 3Oare sa merg la psiholog?
- 1Simptome bruste, amorteli, slabiciune, diaree, varsaturi, puls crescut
- 2Singuratate/ sentiment de gol interior
Mai multe informații despre: tulburarile psihice spitalul de psihiatrie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: