am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
BUNA.am 16 ani.am avut acum 3 saptm relatii sexule, si nu m-am protejat.si nici iubitul meu nu a ejaculat in mine.ciclul trb sa imi vn pe 7 oct, dar nu mai vn nici pana astazi..e posibil sa fiu insarcinata?sau o dereglare hormonala?ajutati-ma
4 comentarii
Ambele variante sunt posibile. Ar fi deja timpul sa faceti un test de sarcina.
Si un consult psihiatric!Neaparat!Am sa raspund tuturor care isi pun pe forumurile medicale problemele lor de personalitate si de moralitate...Fetita, la varsta ta alte fete se jucau cu papusile...
mi'am facut azi test de sarcina.si mia iesit negativ.oare este vorba de o dereglare hormonala?dar parca imi intarzie prea mult ciclul.ce sa fac?
Draga Fetita,
daca ti-ai inceput viata sexuala, adica daca ai considerat ca esti responsabila pentru asta, trebuie sa stii ca mersul regulat la ginecolog va deveni o regula, pentru binele tau, pentru sanatatea ta.Asa ca, fuguta la medic!
daca ti-ai inceput viata sexuala, adica daca ai considerat ca esti responsabila pentru asta, trebuie sa stii ca mersul regulat la ginecolog va deveni o regula, pentru binele tau, pentru sanatatea ta.Asa ca, fuguta la medic!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Impotent?
- 3mi-e rusine sa fac sex cu prietena mea
- 3mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...
- 6Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 4Anturaj sexual?
- 4Sex la 16 ani
- 3Cum sa il satisfac (mai bine)?
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 3Nu imi pot da seama daca m-am dezvirginat sau nu. Este vreo cale sa fi ramas insarcinata?
- 4Primul contact sexual..
- 2Deflorare incompleta
- 0Varsta de 16 ani
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: