doresc un raspuns rapid si serios
buna. Am 16 ani si pana acum nu am avut niciun contact sexual.Ideea este ca acum vreao 2 spatamani era cat pe ce sa fac sex cu prietenul meu. A incercat sa ma penetreze dar pt ca ma durea s-a retras insa a ejaculat in afara, fara sa ma atinga cumva sperma. Si-a sters penisul pe un prosop pe care din greseala l-am folosit si eu... pana acum nu am avut niciodata menstruatia regulata, ba chiar o data mi-a intarziat 3 luni. Acum sunt tot 3 luni de cand nu mi-a mai venit si am inceput sa am o scurgere albicioasa, cam abundenta. Este posibila vreao sarcina??? mentionez ca nu am niciun fel de simptom in acest sens. Am niste dureri de ovare. cineva mi-a zis ca e posibil sa fi racit cumva.am programat un consult ginecologic pt poimaine... sunt un pik speriata. Prietenul meu spune ca nu am de ce sa ma tem...pt ca nu am cum sa fiu insarcinata din moment ce nu a ejaculat in mine... rog seriozitate. Va multumesc anticipat !!!
10 comentarii
intradevar, sanse ca sa ramai insarcinata numai ca te.ai sters cu acelas prosop...sunt foarte mici, practic nule !
E bine ca mergi la ginecolog, o sa tratezi inflamatia si o sa.ti dea un tratament pentru normalizarea ciclului..!
iubitiva mult ”
E bine ca mergi la ginecolog, o sa tratezi inflamatia si o sa.ti dea un tratament pentru normalizarea ciclului..!
iubitiva mult ”
Nici o sansa sa ramai insarcinata de pe prosop. Du-te la un ginecolog. Din 2 motive: 1. ai nevoie de tratament pentru normalizare menstruatiei. 2. daca scurgerea aceea albiciosa este prea abundenta, nu e normala. Du-te, impreuna cu prietenul sau singura, si la un cabinet de planing familial. Nu-ti incepe inca viata sexuala pentru ca...dupa cum vezi si tu, nu stii nimic despre sarcina, contraceptie, poate nici despre fiziologia normala a corpului tau.
asa e mary78. De asta mi-am facut o programare la ginecolog. Ideea este ca atunci ne-am cam lasat dusi de val. oricum o sa ma informez in continuare. va multumesc
Eu zic ca nu din cauza aceasta trebuie sa mergi la un medic ci pt k nu ai o menstruatie regulata.Asa mi se intampla si mie knd eram k tine si acum imi pare rau k nu m-am dus la un consult deoarece aceasta nepasare a adus consecinte mai grave.T pup si sa nu t temi de ginecolog si sa kuti unul cu kre sa poti vb orice.Bafta.
da.asa e.nu vreau sa neglijez ... acum nu vreau sa neglijez...ca inainte sa vina mama cu ideea nu aveam niciun stres. sper sa iasa totul bine. trebuia sa ma duc azi la ginecolog, dar din pacate si-a schimbat porgramul si o sa ma duc din nou maine. Va tin la curent.. Multumesc
astazi am fost la ginecolog...si pt ca sunt virgina, nu m-a controlat. A zis ca ar fi trebuit sa imi faca o ecografie, dar pt ca nu am avut vezica urinara plina, nu se poate... pe asta nu o inteleg... in fine.mi-a recomandat sa iau desorelle... incepand cu prima zi a urmatoarei menstruatii... mie tot nu imi vine...
Nu stiu daca ai ajuns la cel mai indicat ginecolog. Nu sunt de acord cu ceea ce afacut...chiar daca nu e etic din partea mea, nu ma pot abtine sa nu comentez. Si virginele pot fi consultate (prin tuseu bimanual, rectal si abdominal, se pot palpa ovarele). Daca vezica este goala imaginile echo sunt mai neclare, dar asta nu inseamana ca nu se vede nimic. O fiavut un aparat vechi...sau nu prea se pricepe. Mai asteapta, poate apare o menstruatie asa, mai intarziata, ca alta data. Pa. Mai vb.
nu esti draga insarcinata nu are cumsa fi si acea scurgere este ;pur si simplu o secretie nu te speria!!
si aspropo la virgine se baga degetul in fund.nu stiu la ce doctor ai fost dar nu asa se procedeaza
pai...da posibil sa nu fi nimerit la doctorul care trebuia. ideea este urmatoarea. Voi apela un al medic...si atunci voi vedea ce si cum... va multumesc pt sfaturi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 2ma ingras?
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 8dieta personalizata la adolescent
- 3mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 2Ii este frica prima data
- 4E hernie? Va rog ajutati-ma
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 13la 15 ani - sex?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 4Implant mamar la 18 ani
- 0adolescent prea slab?
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
- 2Sex inainte de a-ti veni ciclul vreodata
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Adolescentul