am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
Hei, buna seara! Voi trece direct la subiect si incep prin a spune ca am 17 ani jumatate, am un prieten(18 ani jumatate) de 1 luna jumatate, pana acum 3 zile am fost virgina, el la fel. Sunt 99% sigura ca este cel cu care imi voi petrece mult timp, de ce nu, tot restul timpului :) Tin sa precizez ca sunt informata in ceea ce tine de 'Educatie sexuala', deci pregatita am fost, insa.. a existat/exista o problema ce m-a si speriat.In timpul actului sexual, ne-am protejat dar la sfarsitul acestuia, atunci cand a avut loc ejacularea, acesta a facut-o in mine(in prezervativ), dupa ce a scos penisul, acesta era foarte ud, iar eu m-am speriat groaznic cand am pus mana. E posibil sa se fi spart prezervativul, ori secretia vaginala si-a facut aparitia+lubrifiantul ce-l contine si prezervativul? (Tin sa precizez ca am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu aceea).L-am intrebat daca i s-a spart prezervativul, s-a uitat si a zis ca nu, mai tin sa precizez ca am pus si eu mana sa vad.. si nu parea a fi rupt acesta. Ce parere aveti? Sunt ingrijorata..El mi-a spus ca, in cel mai rau caz, o sa cumpere un test de sarcina, dar totusi, tind sa cred ca nu s-a rupt prezervativul.. Multumesc :D
4 comentarii
BIANCA daca erai asa bine informata care este problema? data viitoare daca ai dubii ca sa spart prezervativul dute la baie si umplel cu apa si asa il verifici, nu ca alta fata de pe forum care la umflat si atunci vei avea raspunsul la intrebare.
IN DRAGOSTE SEX SI VIATA NICIODATA NU LE VEI STII PE TOATE SI INTOTDEAUNA VOR FI NOUTATI.
IN DRAGOSTE SEX SI VIATA NICIODATA NU LE VEI STII PE TOATE SI INTOTDEAUNA VOR FI NOUTATI.
Nici o metoda contraceptiva nu pare a fi sigura 100%.
Iubiti-va mult, dar sa o faceti cu grija.
Iubiti-va mult, dar sa o faceti cu grija.
VA CONTRAZIS DOMNULE DOCTOR : ABSTINENTA ESTE SIGURA 100%.
Te salut MARTON, ai dreptate, dar nici nu se poate instala graviditatea fara fecundatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 6Masochism?
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 17secretie vaginala
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 3Marimea penisului, la 14 ani
- 8'prima data'!
- 11nu-l inteleg..
- 1Examen din secrete vaginala la clinica particulara
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 1Sunt insarcinata?
- 2Test Papanicolau si examen secretie
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Adolescentul sunt insarcinata? Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: