nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
Am 13 ani si majoritatea colegelor mele au menstruatie dar eu nu.
Exista vreo metoda ca sa-mi vina odata?
Exista vreo metoda ca sa-mi vina odata?
4 comentarii
Stai linistita caci nu ai nici un motiv de ingrijorare, la unele fete ciclul menstrual poate sa inceapa chiar si la 9-10 ani, iar extrema superioara fiind undeva la 15-16 ani. Asa ca nu e inca nimic iesit din comun. Totusi daca intarzie dupa o anumita varsta iti recomand un control medical amanuntit, ginecologic, endocrinologic.
daca nu iti apare ciclul mestrual pana la 15 ani sa te duci neaparat la un endocrinolog, la un ginecolog.
daca asta este singura problema(in sensul ca nu suferi de dereglari vizibile de orice fel) asteapta pana iti va venic ciclul, daca nu...fuga la doctor
daca asta este singura problema(in sensul ca nu suferi de dereglari vizibile de orice fel) asteapta pana iti va venic ciclul, daca nu...fuga la doctor
Am mai scris la dvs. si m-ati ajutat intr-un fel dar acum cu lacrimi in ochi va rog sa ma ajutati iarasi. Eu am de 1 an si ceva zilnic niste scrgeri vaginale alb-galbui si pe data de 15 ianuarie dapa-masa m-a durut burta si spatele, pe seara am observat cativa stropi maronii dar mai am fost sigura ca este ciclul. Pe noapte nu a mai curs si dimineata iarasi mi-au venit cativa stropi pana la amiaza cand nu mi-a mai venit deloc. SUNT FOOOARTE DISPERATA, AR TREBUI SA CONSULT UN GINECOLOG? Dupa aceste simptome ce as putea avea?
Va rog sa ma ajutati :((
Va rog sa ma ajutati :((
nu mai fi disperata; mie mi-a venit ciclul pt prima oara la 16 ani; a curs un pic, cam la fel ca si la tine si apoi mi-a maivenit dupa cateva luni, cand a inceput ciclul normal; treb sa afli mai multe despre probl feminine si e f bine sa afli si de pe net; ai multe de aflat, tine-o tot asa; e bine sa nu te sperii usor, esti de abia la inceput.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3aparatul dentar mi-ar putea da o forma dintiilor?
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 7probleme menstruale
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 5menstruatie inainte de terminarea pilulelor
- 66roaccutane si efectele adverse
- 7Curatire genitala
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 1Dispariţia menstruaţiei
- 13cum scap de dereglarile de ciclu?
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 4Fimoza 16 ani si 10 luni. Interesant.
- 19Sangerare intre menstruatii
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 3Am 16 ani si o inima ciudata.
- 8Fosfataza alcalina la adolescent
- 0Lipsa menstruatiei in alăptare
Mai multe informații despre: Amenoreea Adolescentul ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: