nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu

22-09-2005
andr@
Nu este medic/terapeut
andr@
Am 13 ani si majoritatea colegelor mele au menstruatie dar eu nu.
Exista vreo metoda ca sa-mi vina odata?
4 comentarii
0
23-09-2005, ora 00:00
Dr. Bogdan-Ionut Dobrovat
Radiologie si Imagistica medicala, Iasi
Dr. Bogdan-Ionut Dobrovat
Stai linistita caci nu ai nici un motiv de ingrijorare, la unele fete ciclul menstrual poate sa inceapa chiar si la 9-10 ani, iar extrema superioara fiind undeva la 15-16 ani. Asa ca nu e inca nimic iesit din comun. Totusi daca intarzie dupa o anumita varsta iti recomand un control medical amanuntit, ginecologic, endocrinologic.
0
23-10-2005, ora 00:00
GIA
Nu este medic/terapeut
GIA
daca nu iti apare ciclul mestrual pana la 15 ani sa te duci neaparat la un endocrinolog, la un ginecolog.
daca asta este singura problema(in sensul ca nu suferi de dereglari vizibile de orice fel) asteapta pana iti va venic ciclul, daca nu...fuga la doctor
0
18-01-2006, ora 00:00
andr@
Nu este medic/terapeut
andr@
Am mai scris la dvs. si m-ati ajutat intr-un fel dar acum cu lacrimi in ochi va rog sa ma ajutati iarasi. Eu am de 1 an si ceva zilnic niste scrgeri vaginale alb-galbui si pe data de 15 ianuarie dapa-masa m-a durut burta si spatele, pe seara am observat cativa stropi maronii dar mai am fost sigura ca este ciclul. Pe noapte nu a mai curs si dimineata iarasi mi-au venit cativa stropi pana la amiaza cand nu mi-a mai venit deloc. SUNT FOOOARTE DISPERATA, AR TREBUI SA CONSULT UN GINECOLOG? Dupa aceste simptome ce as putea avea?
Va rog sa ma ajutati :((
0
03-01-2007, ora 00:00
palade79
Nu este medic/terapeut
palade79
nu mai fi disperata; mie mi-a venit ciclul pt prima oara la 16 ani; a curs un pic, cam la fel ca si la tine si apoi mi-a maivenit dupa cateva luni, cand a inceput ciclul normal; treb sa afli mai multe despre probl feminine si e f bine sa afli si de pe net; ai multe de aflat, tine-o tot asa; e bine sa nu te sperii usor, esti de abia la inceput.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Contraceptia la adolescente
  • Adolescent
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •