amigdalita pultacee
fiica mea in varsta de 14 ani este bolnava / am inceput un tratament cu ce aveam prin casa adica cexil / a facut o zi de tratament si am sunat doctorita ca nu erau semne de imbunatatire / ea mi/a spus sa/i dau fromilid de 500 la 12 ore/ problema este ca are inca puseuri de febra iar amigdalele sunt parca si mai inflamate dupa doua zile de tratament/ ce ma sfatuiti? va multumesc
4 comentarii
va recomand insistent.. sa nu experimentati tratamente si sa nu schimbati antibioticele la 2 zile..ca o sa va treziti cu o rezistenta la antibiotice sau cu reactii alergice !!!
orice uinfectie virala poate provoca febra mare de 2-3 zile care nu cedeaza decat la antiinflamatoare si antitermice..
antibioticul NU omoara si nu are actiune asupra virusului.
asa ca mergeti la ORL.
daca este o amigdalita pultacee.. da, o sa va ajute antibioticul
daca este o amigdalita congestiva, virala.. Nu o sa ajute nici un antibiotic din lume !!!
orice uinfectie virala poate provoca febra mare de 2-3 zile care nu cedeaza decat la antiinflamatoare si antitermice..
antibioticul NU omoara si nu are actiune asupra virusului.
asa ca mergeti la ORL.
daca este o amigdalita pultacee.. da, o sa va ajute antibioticul
daca este o amigdalita congestiva, virala.. Nu o sa ajute nici un antibiotic din lume !!!
va multumesc pentru raspuns / este amigdalita pultacee tocmai i/am spart pungile de puroi si a facut gargara cu ceai / deocamdata ramanem pe fromilid, desi doctorita ne/a recomandat alt tratament injectabil / mai astept o zi sa vedem cum evolueaza / mai am o intrebare ma tem ca fromilidul este mai slab decat cexilul si de aceea nu are efect, din cate stiu eu cexilul e cefalosporina iar fromilidul este o penicilina...deci e posibil ca dupa acea zi de tratament cu cexil / fromilidul sa fie pistol cu apa
flora din amigdale.. uneori este mai sensibila la o penicilina simpla decat la toate cefalosporinele.
nu o sa stiti pana nu ii faceti antibiograma.
dupa tratament tre sa mergeti la ORl.. si daca va zice ca amigdalele sund de operat. scotetile.
Este o viitoare mama.. si tre sa aiba un organizm sanatos si fara focare de infectie !
nu o sa stiti pana nu ii faceti antibiograma.
dupa tratament tre sa mergeti la ORl.. si daca va zice ca amigdalele sund de operat. scotetile.
Este o viitoare mama.. si tre sa aiba un organizm sanatos si fara focare de infectie !
va multumesc asa am sa fac
cu stima
emilia cocos
cu stima
emilia cocos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Tahicardie la 15 ani?!
- 3ca parere aveti despre acest regim
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 4pot si eu sa-mi scot fierea? am 16 ani
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 4am 15 ani, mi-a venit primata menstruatia si apoi deloc
- 99Adolescenta urata
- 7Acnee rezistenta
- 8Prafuri legale - reactii adverse
- 7Durere in gat indelungata
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 4Hipoacuzie bilaterala...
- 5Amigdalita de la varsta frageda
- 1la 13 ani, in a doua zi a ciclului a avut 2 zile o sangare maronie
- 4Varsta de 17 ani
- 1uneori am dureri in piept
- 29Adolescent cu tulburari somatoforme, anxietate
- 2Puroi in gât
Mai multe informații despre: Adolescentul amigdalita pultacee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: