Lipsa menstruatie

Buna, am utilizat cateva luni anticonceptionale iar acum e prima luna de dupa si imi intarzie menstruatia de 3 zile. Am unele secretii albicioase.Inainte de CM am avut relatii ce au inclus doar petting.Sunt constient ca exista sanse aproape de 0 sa fi ramas insarcinata dar totusi, am motive sa ma ingrijorez de asta sau e doar de la intreruperea anticonceptionalelor ?
1 comentarii

1. Nu mai utilizati anticonceptionale. Provoaca 5-6 avorturi timpurii la 2-3 ani cu consecinte deosebit de grave in viata cuplului.
2. Nu cred ca sunteti insarcinata.
3. Secretiile albicioase pot fi candida. Mergeti la ginecolog si faceti testul secretiei. Daca e vreo infectie si partenerul trebuie sa primeasca tratament.
4. Dereglarile menstruale de la intreruperea ac-lelor pot dura maxim 6-12 luni.
5. La ginecolog de la debutul vietii sexuale, trebuie sa solicitati anual Testul Papanicolau, indiferent ce varsta aveti.
6. Duceti o viata in curatie pina la casatorie. Asta v-ar salva de nenumarate griji si ar demonstra faptul ca partenerul va iubeste cu adevarat.
7. Mergeti la ginecolog si faceti testele deoarece bolile acestea netratate se cronicizeaza, vor aparea de n ori pe an pe viitor si pot duce la infertilitate, atat la barbati, cat si la femei.
8. Film despre inceputul relatiilor sexuale. Ce trebuie sa stiti si sa fiti informati inainte de a lua o decizie.
-*
(*modificat de admin)
2. Nu cred ca sunteti insarcinata.
3. Secretiile albicioase pot fi candida. Mergeti la ginecolog si faceti testul secretiei. Daca e vreo infectie si partenerul trebuie sa primeasca tratament.
4. Dereglarile menstruale de la intreruperea ac-lelor pot dura maxim 6-12 luni.
5. La ginecolog de la debutul vietii sexuale, trebuie sa solicitati anual Testul Papanicolau, indiferent ce varsta aveti.
6. Duceti o viata in curatie pina la casatorie. Asta v-ar salva de nenumarate griji si ar demonstra faptul ca partenerul va iubeste cu adevarat.
7. Mergeti la ginecolog si faceti testele deoarece bolile acestea netratate se cronicizeaza, vor aparea de n ori pe an pe viitor si pot duce la infertilitate, atat la barbati, cat si la femei.
8. Film despre inceputul relatiilor sexuale. Ce trebuie sa stiti si sa fiti informati inainte de a lua o decizie.
-*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 5in urma cu un an am inceput sa am amenoree..
- 17amenoree secundara
- 6nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 10Absenta menstruatie
- 4Amenoree secundara cauzata de contraceptive orale
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 1Lipsa menstruatie.
- 1Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
- 0lipsa menstruatiei
- 1Lipsa menstruatiei
- 0Imi apar cosuri pe spate, piept si fata
- 0Amenoreea primara
- 0Duphaston - nu am menstruatie de 7 luni si este foarte greu
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
Mai multe informații despre: Amenoreea absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: