Relatia dintre un profesor si o eleva
Am 13 ani jumatate is dezvoltata ca la 17 ani. Anul acesta a venit un profesor nou de religie. E frumos. Ma uitam foarte frumos la el chiar a inceput sa imi placa de el. El are in jur de 24 de ani. La un moment dat am observat si nu numai eu ca se uita obsesiv la mine, imi vorbeste frumos mi-a marit nota de la un test cu vro 2-3 puncte fara ca sa corecteze nimic pentru a fi chiar o lucrare de 10. Am fost la scoaterea moastelor din catedrala si ne-am intalnit cu el cand sa ne bage pe toti in fata pe mine m-a lasat ultima(pentru ca asa fusesem asezata) si vorbea cu mine si mia pus mainile pe mijloc ji s-a lipit de mine, dar cu nici o intentie a stat asa vro 2 minute maxim. Sincer eu m-am simtit foarte bine si cred in ideea de a putea fi impreuna, dar mie frica sa nu aiba probleme sa nu sufar sau sa fi fost ceva de moment si sa nu se mai repete. Am uitat sa precizez ca sunt clasa a 8.(nu mi s-a parut o informatie interesanta)
8 comentarii
am nevoie de un sfat urgent pentru a nu regreta sau a nu gresi cu ceva. Am gresit mult pana acum in multe dintre deciziile mele si nu mai vreau. va rog am nevoie de acest sfat urgent.
Sunt periculoase relatiile elev/eleva si profesor/profesoara.unele au fost mediatizate chiar intens pentru ca au sfarsit tragic.Mai ales personalul didactic tanar n-ar trebui sa incurajeze -chiar si "inconstient"- anumite atasamente aparute cam brusc pentru un anume obiect de studiu.Cel mai mult tu vei avea de suferit.nu cred ca vei asculta tu prea mult de sfaturile noastre, dar parerea mea este ca ar fi mai bine daca l-ai admira de la distanta...
Pe de o parte e posibil ca si tu sa interpretezi subiectiv atitudinea unui profesor, dar pe de alta parte daca ai si cea mai mica senzatie ca profesorul isi depaseste rolul pe care il are, ia atitutine! Adica ignora si fereste-te clar si fara echivoc de orice dialog in afara orei de religie. Esti mult prea mica pentru o relatie si mai ales el, daca are aceasta atitudine nu este decat un profitor. Termina scoala si vei vedea mai obiectiv aceasta "intamplare", te vei convinge de ce ti s-a spus. Gandeste-te ca daca asa procedeaza cu tine, poate procedeaza si cu alte eleve.Asculta si parerea dnei doctor ce ti-a raspuns mai sus si pe a mea, nu musai ca sunt profesor, ci ca femei cu mai multa experienta.
el este un neprofesionist .poate esti atarsa de lucruri interzise.
cum te integi cu tatal tau?
cum te integi cu tatal tau?
foarte bine. e un profesor foarte bun si nu cred ca e din lipsa de neprofesionist. intradevar is o fire mult mai rebela si da tot timpu am facut numai ce imi era interzis
lipsa de profesionalist* scuzati de greseala. Tata e idolu meu.
cred ca ar fi bine sa imi scrii pe privat pt ca este o problema dificila si nu pot intra in detalii aici pe forum
sau poate in inconstientul tau vrei sa se afle?!
-
sau poate in inconstientul tau vrei sa se afle?!
-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 3S.O.S adolescentii!!
- 3aparatul dentar mi-ar putea da o forma dintiilor?
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 5Proteine naturale
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 4amigdalita pultacee
- 4Pete albe pe penis
- 4probleme penis
- 8'prima data'!
- 3Tuse productiva la adolescent
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 10Am 16 ani si am o problema.
- 10Ce sa aleg, ce imi spune inima sau ce spun parintii?
- 1uneori am dureri in piept
- 2fetita mea are un ganglion la sanul stang
Mai multe informații despre: Psihologia adolescentei Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: