Implant mamar la 18 ani
Buna ziua! Am 18 ani si planuiesc ca in aceasta vara sa imi maresc sanii...Credeti ca ar trebui sa astept pana implinesc macar 20 sau nu este nicio problema? Ce doctori/clinici imi recomandati? (eu sunt din Timisoara)
Va multumesc!
Va multumesc!
4 comentarii
Buna SaraS eu aveam 19 ani cand mi-am pus silicoane si azi dupa 4 ani sunt foarte bine. nu am avut probleme cu ei. Daca nu ti-au crescut sanii pana acum sa nu crezi ca de acum incolo or sa-ti infloreasca :) Daca ai bani du-te si opereaza-te, parerea mea, sa fii multumita si sa ai incredere in tine ca tanara femeie.
pup
pup
Multumesc pentru raspunsul tau!
La mine problema nu e ca nu sunt dezvoltati..sunt destul de maricei (motiv pt care cei din jurul meu imi recomanda sa nu ma operez) dar nu imi place forma lor si faptul ca, in ciuda faptului ca sunt tanara, sunt putin cam lasati. Tu ai avut dureri mari dupa operatie?
Te pup!
La mine problema nu e ca nu sunt dezvoltati..sunt destul de maricei (motiv pt care cei din jurul meu imi recomanda sa nu ma operez) dar nu imi place forma lor si faptul ca, in ciuda faptului ca sunt tanara, sunt putin cam lasati. Tu ai avut dureri mari dupa operatie?
Te pup!
Buna fetelor...in primul rand vreau sa va multumesc pt parerile voastre care m-au ajutat enorm, m-am operat ieri la dl. dr Parasca in urma comentarilor voastre pozitive despre dansul.sunt f multumita, au fost exact asa cum ati descris voi...
mi-a introdus implant mamar prin aureola si mastopexie periaureolara, ideea e ca azi aveam cand am iesit din spital doar o mica vanataie...si nu prea ma durea, acum ma doare mai rau si m am uitat la ei si in partea de jos si intre sani sunt vanata total...e normal sau?Mi-am aplicat azi dupa masa arnigel.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 16 ani si am spondilita anchilozanta
- 5are in calcaneu insuficienta de materie osoasa
- 6va rog ajutati-ma: problema cu penisul
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 3medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 4amigdalita pultacee
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 7am un copil de 13 ani cu boala legg-calve-perthes - informatii
- 13la 15 ani - sex?
- 6Copil de 12 ani cu vise ciudate din care abia pot sa-l trezesc: plange, rade, tipa...
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Adolescentul Implanturile mamare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: