nu reusesc sa raman insarcinata

06-03-2010
nicoleta vlad
Nu este medic/terapeut
nicoleta vlad
Buna ziua,
Acum doua luni am fost diagnosticata cu chist ovarian dreapta si conestie pelvina. mi s-a prescris azitrox pentru 5 zile si eu si sotul, supozitoare ci indometacin si cervugid ovule, am urmat tratamentul intocmai.De asemenea, de 1 luna iau acid folic. In ziua a 15-a de menstruatie aveam un folicul dezvoltat de 20si mi s-a recomandat contact sexual in seara respectiva, care insa nu s-a produs. A doua zi, a 16-a a cm, am luat un test de ovulatie, l-am facut si linia de test a iesit doar putin evidenta si totusi parea a fi pozitiv, dupa instructiunile testului. Pe 13 februarie a venit menstruatia., deci nicio sansa de a fi insarcinata.
In a 11-a zi de menstruatie am facut iar test de ovulatie, care a iesit negativ; la fel si in a 14- a si a 15-a zi, toate negative. Contact sexual a fost mai mereu, chiar daca nu a existat ovulatia. Exista posibilitatea ca, neputand sa sparga, totusi ovulul sa fi fost fecundat? Sau exista posibilitatea sa nu fi detectat zilele corecte de ovulatie?
ce ar trebui facut in asemenea caz, in conditiile in care ne dorim foarte tare un copil?
Astept raspuns,
Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
13-11-2010, ora 10:42
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar trebui sa fiti multumita ca nu ati ramas insarcinata in luna cu Azitrox. Azitroxul si cu sarcina nu fac casa buna deloc.
Ar fi recomandabil un tratament naturist, cel mai bine prin acupunctura in cazul dv, avand in vedere congestia pelvina.
0
25-03-2011, ora 16:13
anamanuela
Nu este medic/terapeut
anamanuela
Buna ziua,
am si eu o nelamurire poate ma ajuta cineva. am ciclul regulat la 28 de zile, luna trecuta mi-a venit pe data de 24 si luna asta dupa calculele mele trebuia pe data de 23 dar mi-a venit azi pe 25 si am dureri ingrozitoare de burta care se lasa in jos pe picioare. este prima data cand ma doare asa rau pana acum nu ma durea deloc. va multumesc. de cateva luni incerc sa raman gravida credeti ca este posibil sa-mi vina peste?
0
29-03-2011, ora 14:11
casiana01
Nu este medic/terapeut
casiana01
am auzit de om platforma.de la stat...suporta ei tratament de fertilizare.ar fi bine sa te informezi stiu ca am auzit astazi sau este doar un proiect...totusi cautati pe net. o zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: