Anemie severa
Nu prea conteaza in ce stadiu ma aflu doar ca in ultima perioada nu m-am simtit prea bine.Am sa incep cu inceputul:In luna ianuarie am fost la ginecolog unde am fost diagnosticata cu chist ovarian drept cam 4?4 cm._ am facut tratament timp in care nu as putea spune ca ma simteam foarte bine am inceput sa am ameteli sa ma doara din ce in ce mai mult capul si sa ma simt slabita.La nici o saptamana am avut puroi in gat si bineinteles iar tratament de o saptamana.Pana aici bine vazand ca nu imi revin spre bine am facut un rand de analize aici a venit surpriza nu au iesit tocmai bune:SIDEMERIA=172, 6:MCH=15, 4;MCHC=22, 7 si HGB=4, 1. Am fost trimisa sa imi repet in alt oras analizele as vrea sa aflu in urma analizelor mai exact ce se intampla cu mine?
3 comentarii
Sincera sa fiu hb4.1 nu cred.Iti recomand sa mai repeti o data analizele.In cazul in care ai anemie se face un tratament cu fier. dar daca ai aceasta valoare nu ai putea sa te tii pe picioare si ar fi necesare citava transfuzii sanguine.
Va multumesc intradevar am repetat analizele si a fost o greseala.
Ma bucur pentru tine, dar problema este ca astfel de greseli nu ar trebui sa fie posibile!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Urgent! Anemie - Talasemie?
- 2slabire rapida, anemie
- 5oboseala, greata-sunt disperata!
- 0operatie fibrom
- 0anemie hipocroma macrocitara
- 9Cancer Colon-anemie
- 3ca 125
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 8Adenocarcinom ovarian mucinos
- 2chist ovarian
- 2Operatie chist ovarian
- 1chist ovarian si rana pe colul uterin
- 1Chist ovarian
- 0Pot face electrostimulare daca am un chist ovarian?
- 0Chist ovarian si ovulatie
- 1Probleme de sanatate
- 2Probleme de sanatate - ma doare ovarul stang f tare
- 0Markeri tumorali
- 1Chist ovarian
Mai multe informații despre: Anemia Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: