Chist ovarian
Am si eu o intrebare sper ca ma poate ajuta cineva. De cativa ani ma confrunt cu o problema, am dureri mari in primele 2 zile de menstruatie, in timpul actului sexual, dar si dupa actul sexual. Ce este si mai grav, pe langa aceste dureri mi se mai intampla ca dupa actul sexual sa am o stare de ameteala puternica si greata, care tine cel putin un sfert de ora.
Am fost la mai multi ginecologi de cand ma confrunt cu aceasta problema dar niciunul nu a reusit sa imi spuna ceva exact.
Mi s-a spus ca am o infectie bacteriana (m-am umplut de antibiotice si am dat-o in altele), apoi ca am chisturi, dupa ca am doar un chist, dar cand intreb care este marimea si ce e de facut mi se spune ca nu e de operatie. Ultimul medic la care am fost mi-a spus ca singura solutie ar fi anticonceptionalele, dar a tinut sa imi precizeze ca este o solutie de moment, cat timp voi lua anticonceptionale nu voi mai avea dureri, dar daca le intrerup durerile vor reveni.
Intrebarea mea este ce fel de chist poate fi acesta, chiar nu exista tratament?
Imi este tare frica de antic., am mai luat in trecut si m-am simtit foarte rau, am avut dureri de cap si greata. In plus cand am intrebat daca trebuie sa fac analizele de sange inainte de a-mi prescrie antic. mi s-a spus ca nu e nevoie, ca incercam un anumit tip si vedem cum merg.
S-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?
Am fost la mai multi ginecologi de cand ma confrunt cu aceasta problema dar niciunul nu a reusit sa imi spuna ceva exact.
Mi s-a spus ca am o infectie bacteriana (m-am umplut de antibiotice si am dat-o in altele), apoi ca am chisturi, dupa ca am doar un chist, dar cand intreb care este marimea si ce e de facut mi se spune ca nu e de operatie. Ultimul medic la care am fost mi-a spus ca singura solutie ar fi anticonceptionalele, dar a tinut sa imi precizeze ca este o solutie de moment, cat timp voi lua anticonceptionale nu voi mai avea dureri, dar daca le intrerup durerile vor reveni.
Intrebarea mea este ce fel de chist poate fi acesta, chiar nu exista tratament?
Imi este tare frica de antic., am mai luat in trecut si m-am simtit foarte rau, am avut dureri de cap si greata. In plus cand am intrebat daca trebuie sa fac analizele de sange inainte de a-mi prescrie antic. mi s-a spus ca nu e nevoie, ca incercam un anumit tip si vedem cum merg.
S-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 3Anemie severa
- 11chist ovarian stang de 10 cm
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 3Chist-Anticonceptionale intrerupte-sarcina??? e urgent!!
- 4chist ovarian
- 7duphaston sa fie problema?
- 3Nu stiu ce sa mai fac si ce medicamente sa mai iau
- 4chist ovarian
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 7chist ovarian seros
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 7hainele imprumutate transmit boli ginecologice
- 4chist ovarian sau sarcina
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 1Chisturi ovariene si intarzierea menstruatiei. Posibil risc de cancer?
- 0Vă rog ajutați-mă ! Menstruaţie după chist ovarian operat
- 0Chist dermoid.
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: