chist ovar stang..URGENT
Buna ziua,
am fost la doctor zilele acestea si mi a zis ca am un chist pe ovarul stang (cam maricel).e ceva de speriat? se poate trata? fara a fi nevoie de interventie chirurgicala? de la ce se face acest chist si cat de periculoe e...eu am 19 ani...va rog sa mi spune ti ca sunt tare speriata :(((...
am fost la doctor zilele acestea si mi a zis ca am un chist pe ovarul stang (cam maricel).e ceva de speriat? se poate trata? fara a fi nevoie de interventie chirurgicala? de la ce se face acest chist si cat de periculoe e...eu am 19 ani...va rog sa mi spune ti ca sunt tare speriata :(((...
5 comentarii
Nu-ti fa probleme, caci chistul de ovar se poate trata.Nu e nevoie de interventie chirurgicala.Iti produce doar dereglari de ciclul.Nu ti-a dat tratament?
pai trebuie sa ma duc marti la laborator ca mi a luat "lama" si trebuie sa iau rezultatele...marti sa vedem ce zice doctorul :(.pai eu am ciclul dereglat.de mult..o fi din cauza asta???
Da, e din cauza chistului de ovar. Vei primi terapie.Numai bine!
Buna, in urma cu 3 saptamani mi-am facut un control anual general iar la mamografie mi s-au depistat leziuni de tip dispazic ( multiple focare de microcalcificari) si doua focare suspecte la sanul drept ( cel mai mare 2, 3cm). Am fost socata, nici acum nu imi vine sa cred ca mi se intampla mine, de 3 saptamani traiesc un cosmar din care astept sa ma trezesc.Am fost la prof Blidaru si peste o saptamana fac biopsie ptr stabilirea diagnosticului. Am 41 ani si nu am avut nici un simptom , nu am dureri, umflaturi, modificari ale sanului etc. Imi puteti spune mai multe, va rog, cat este de grav, daca dupa operatie fac citostatice chiar daca nu este cancer etc. Multumesc mult
Buna ziua...am fost l doctor acum 2 zile si a zis ca am chist la ovarul stang de vreo 3 cm si ceva...eu avand 15 ani ce vreau sa stiu daca mai pot avea copii si daca exista riscul sa imi mai apara, cred ca mi-a aparut deoarece eu am dereglare, si totodata ma gandesc ca am chistul din cauza ca ma spal de multe ori pe zi.e vreo problema credeti ca pe viitor numai pot avea copii?va rog sa imi raspundeti si mie pt ca ma gandesc doar l lucrul asta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49Chist ovarian pe ovarul stang
- 5Iarasi chisturi ovariene...
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 3Adenocarcinom bine diferentiat
- 3chist de 5, 5 pe ovarul drept
- 49pot ramane insarcinata?
- 0Chist pe ovar
- 0chist pe ovar la menopauza
- 27Chist ovarian - Ca 125
- 3Nu stiu ce sa cred
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 0Chist ovarian si chist la sani
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 1Menstruatie in timpul operatiei
- 2tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini
- 1chisturile se pot torsiona dupa ce nasti?
- 0Un răspuns va rog!?
- 1Chist ovarian
- 2Chist ovarian 6 cm
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: