hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
Fata mea in varsta de 14 ani are testosteron, progesteron si cortizol in exces!
Toate acestea au dus la hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si ft. cret si posibil mici chisturi pe ovare(la ecografie nu s-au vazut ci la un aparat SCIO). A facut si o ecografie la tiroida si totul e in regula.
Va rog sa imi spuneti care ar putea fi cauza acestor dereglari si daca medicamentul Verospiron de 100 mg(prescris de doctor) este indicat la varsta ei. Nu as vrea sa-i afecteze alte organe sau cresterea in inaltime. In acest moment urmeaza un tratament naturist: extract din mladite de zmeur, sindrom premenstrual si B natural cu polen si drojdie. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns! Va multumesc!
Toate acestea au dus la hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si ft. cret si posibil mici chisturi pe ovare(la ecografie nu s-au vazut ci la un aparat SCIO). A facut si o ecografie la tiroida si totul e in regula.
Va rog sa imi spuneti care ar putea fi cauza acestor dereglari si daca medicamentul Verospiron de 100 mg(prescris de doctor) este indicat la varsta ei. Nu as vrea sa-i afecteze alte organe sau cresterea in inaltime. In acest moment urmeaza un tratament naturist: extract din mladite de zmeur, sindrom premenstrual si B natural cu polen si drojdie. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns! Va multumesc!
5 comentarii
Puteti face si un tratament homeopat pt. a ajuta la eliminarea acestei probleme. Eu nu as lua acel medicament. Homeopatia este mult mai precisa si mai efectiva in comparatie cu remediile naturiste.
Exista remediul homeopat Testosteron care luat de cateva ori regleaza excessul de testosteron din corp.
Dar este bine sa nu il luati decat la indrumarea medicului.
Trebuie luat intr-o dilutie cat mai mare (CH30, 200), in Romania nu se gaseste decat pana la dilutia CH15 (care e ok si ea).
Acelasi lucru insa se poate obtine si daca primeste un tratament homeopat conform constitutiei ei cu alte remedii si dupa care hormonii se regeleaza de la sine. Tratamentele hormonale date fara a se cunoaste exact cauza nu sunt recomandate.
Exista remediul homeopat Testosteron care luat de cateva ori regleaza excessul de testosteron din corp.
Dar este bine sa nu il luati decat la indrumarea medicului.
Trebuie luat intr-o dilutie cat mai mare (CH30, 200), in Romania nu se gaseste decat pana la dilutia CH15 (care e ok si ea).
Acelasi lucru insa se poate obtine si daca primeste un tratament homeopat conform constitutiei ei cu alte remedii si dupa care hormonii se regeleaza de la sine. Tratamentele hormonale date fara a se cunoaste exact cauza nu sunt recomandate.
0
16-10-2009, ora 14:15
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Aţi investigat şi glandele suprarenale?????
Va multumesc pt raspuns! Voi incerca si un tratament homeopat.
Am efectat doua ecografii: -suprarenale de aspect normal
-suprarenala stanga si dreapata -supla
Se mai pot investiga si altfel decat prin ecografii? Am facut si analize de sange.Valoarea densitatatii din sumarul de urina-1.030 (valori normale 1.000-1.025) iar vsh-ul marit-2H-26(VALOARE NORMALA(7-15). Am scris doar analizele care nu i-au iesit la valori normale. Multumesc inca o data!
Am efectat doua ecografii: -suprarenale de aspect normal
-suprarenala stanga si dreapata -supla
Se mai pot investiga si altfel decat prin ecografii? Am facut si analize de sange.Valoarea densitatatii din sumarul de urina-1.030 (valori normale 1.000-1.025) iar vsh-ul marit-2H-26(VALOARE NORMALA(7-15). Am scris doar analizele care nu i-au iesit la valori normale. Multumesc inca o data!
0
19-10-2009, ora 18:52
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
DHEA-S-ul este şi el prezent în exces???? (DHEA-S reprezintă dehidroepiandrosteron sulfat)...
Densitatea urinei poate fi mai mare şi datorită unei deshidratării, nu denotă neapărat o problemă medicală...VSH-ul trebuie investigat minuţios de către un hematolog, pentru că îşi măreşte valoarea datorită unor astfel de afecţiuni medicale:
- Boli de colagen; este cel mai util test pentru diagnosticul şi monitorizarea arteritei temporale, artritei reumatoide şi polimialgiei reumatice.
- Infecţii, pneumonii, sifilis, tuberculoză, endocardită bacteriană subacută.
- Boli inflamatorii: boală inflamatorie pelvină acută, gută, artrită, nefrită, nefroză.
- Boli neoplazice.
- Creşterea imunoglobulinelor serice, mielom multiplu, macroglobulinemie Waldenström.
- Intoxicaţii acute cu metale grele.
- Distrucţii tisulare/celulare, infarct miocardic acut, postoperator (valorile crescute se pot menţine până la 1 lună).
- Toxemie, hipotiroidism, hipertiroidism.
- Anemia acută.
Toate cele bune!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Densitatea urinei poate fi mai mare şi datorită unei deshidratării, nu denotă neapărat o problemă medicală...VSH-ul trebuie investigat minuţios de către un hematolog, pentru că îşi măreşte valoarea datorită unor astfel de afecţiuni medicale:
- Boli de colagen; este cel mai util test pentru diagnosticul şi monitorizarea arteritei temporale, artritei reumatoide şi polimialgiei reumatice.
- Infecţii, pneumonii, sifilis, tuberculoză, endocardită bacteriană subacută.
- Boli inflamatorii: boală inflamatorie pelvină acută, gută, artrită, nefrită, nefroză.
- Boli neoplazice.
- Creşterea imunoglobulinelor serice, mielom multiplu, macroglobulinemie Waldenström.
- Intoxicaţii acute cu metale grele.
- Distrucţii tisulare/celulare, infarct miocardic acut, postoperator (valorile crescute se pot menţine până la 1 lună).
- Toxemie, hipotiroidism, hipertiroidism.
- Anemia acută.
Toate cele bune!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
as dori sa imi fac niste analize pt a afla nivelul testosteronului.
imi puteti spune a cata zi dupa menstruatie se poate face recoltarea sangelui pentru a se obtine rezultatul potrivit?
multumesc anticipat
imi puteti spune a cata zi dupa menstruatie se poate face recoltarea sangelui pentru a se obtine rezultatul potrivit?
multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3preparatul cu sulf...acnee
- 3dessorelle pt reglare
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 7Diane 35 si spotting
- 4acnee de toate felurile
- 14Acnee pe fata si corp, tratamente fara rezulatate
- 2acnee pe piept
- 8Probleme cu menstruatia
- 2acnee furuncul
- 6Umflaturi pe fata
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 3Medicatie acnee
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 1extractul din samburii de grapefruit pt acnee
- 0Sangerari neregulate
- 1Acnee in zona barbiei!
- 0Caut dermatolog pentru acnee in Iasi
- 0Caut o lamurire
- 1Acnee dureroasă sub piele
- 1Acnee recomandare
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Hirsutismul Ciclul menstrual neregulat acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: