Nu prea am energie.
Nu prea am energie zilnic, ce îmi poate da mai multa energie? Ajutati-ma!
Fac tratament psihiatric, și poate de aceea, mi s-a mai scăzut, dar ce mă mai poate energiza dar sănătos?Mă simt obosit în fiecare zi, nu obosit sa vreau sa dorm ci lipsa de energie.Ce mă poate ajuta?Se mai confrunta cineva cu așa ceva?Ce ați făcut?Ce ați luat?
Mi-am luat Supradyn Energy credeți că mă va ajuta?
Fac tratament psihiatric, și poate de aceea, mi s-a mai scăzut, dar ce mă mai poate energiza dar sănătos?Mă simt obosit în fiecare zi, nu obosit sa vreau sa dorm ci lipsa de energie.Ce mă poate ajuta?Se mai confrunta cineva cu așa ceva?Ce ați făcut?Ce ați luat?
Mi-am luat Supradyn Energy credeți că mă va ajuta?
1 comentarii
Încearcă să-ți stabilești o oră la care să ieși afară. Pune o alarmă la acea oră, ca să fii sigur că respecți ora. Ieși în natură, plimbă-te într-un parc, într-o grădină.Dacă în primele zile îți va fi mai greu, vei constata că la un moment dat devine obișnuință.
Mișcarea în aer liber îți va face bine și vei observa cu timpul că ești alt om. Creierul se oxigenează mai bine și ajută organismul să funcționeze.
Mișcarea în aer liber îți va face bine și vei observa cu timpul că ești alt om. Creierul se oxigenează mai bine și ajută organismul să funcționeze.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Imi e cam rau
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 2Caut un medicament impotriva somnului
- 6Sa va spun un adjuvant impotriva depresiei si a lipsei de energie (produs natural)
- 5sa fie boala psihica?
- 30De ce ne simtim slabiti psihic si fizic.
- 2Sindrom depresiv anxios
- 3Lipsa de energie.Ce fac?Solutii?
- 3Stări oboseala continua pierderi memorie lipsa energie
- 1Ce poate sa imi dea energie?
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 2Cum să am mai multa energie?
- 3De ce oare îmi scade energia și devin apatic?
- 1Cele mai ok tonice energie-recupereare neuro
- 8Oare este depresie ?
- 1Când ti-e somn cum sa capeți putina energie in plus?
Mai multe informații despre: Lipsa energiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: