Caut un medicament impotriva somnului
Salut doamnelor si domnilor
Ma numesc Bogdan si ma bucur sa fiu alaturi de voi, am o mica problema si poate ma puteti ajuta cumva sau macar indruma catre rezolvare.
In ultima vreme timpul meu liber s-a micsorat considerabil din cauza serviciului iar punctul critic al meu este de 15 in cel mai bun caz 16 ore de munca zilnic dupa care se instaleaza o stare de oboseala si lipsa de energie cu tot cu cafeaua, cola, energizante si tigarile pe care le consum. As vrea sa gasesc un remediu (medicament) impotriva oboselii si starii de somnolenta ca sa pot lucra mai mult.
Va rog fara vitamine, plante sau retete din popor, caut ceva 'mai tare'.
Multumesc anticipat.
Ma numesc Bogdan si ma bucur sa fiu alaturi de voi, am o mica problema si poate ma puteti ajuta cumva sau macar indruma catre rezolvare.
In ultima vreme timpul meu liber s-a micsorat considerabil din cauza serviciului iar punctul critic al meu este de 15 in cel mai bun caz 16 ore de munca zilnic dupa care se instaleaza o stare de oboseala si lipsa de energie cu tot cu cafeaua, cola, energizante si tigarile pe care le consum. As vrea sa gasesc un remediu (medicament) impotriva oboselii si starii de somnolenta ca sa pot lucra mai mult.
Va rog fara vitamine, plante sau retete din popor, caut ceva 'mai tare'.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
Ce vrei tu suna periculos, pentru perioade scurte de timp (de ex in razboi da nu-i cazu) se folosesc derivati de amfetamina, efecte adverse cu tona, ptr cei cu narcolepsie se foloseste un medicament specific care costa ~300 lei/cutie, nu-l zic sa nu-ti dau idei :).
Incep cu cliseele: starea aia de oboseala e semnul prin care organismul tau isi cere drepturile, faptul ca pompezi cola, cafea si tigari compara-l cu un overclocking la procesor sau placa grafica: bagi voltaj tot mai mult tot mai mult pana crapa. In cazul lor nu-i problema mare, cumperi alta componenta dar in cazul tau poate fi: infarct miocardic sau din cauza starii de epuizare scaderea imunitatii organismului (poate duce la cancer, evident nu a doua zi sau a doua luna). Nu te juca cu viata ta, e una singura alta nu mai primesti (decat daca crezi in reincarnare).
Incep cu cliseele: starea aia de oboseala e semnul prin care organismul tau isi cere drepturile, faptul ca pompezi cola, cafea si tigari compara-l cu un overclocking la procesor sau placa grafica: bagi voltaj tot mai mult tot mai mult pana crapa. In cazul lor nu-i problema mare, cumperi alta componenta dar in cazul tau poate fi: infarct miocardic sau din cauza starii de epuizare scaderea imunitatii organismului (poate duce la cancer, evident nu a doua zi sau a doua luna). Nu te juca cu viata ta, e una singura alta nu mai primesti (decat daca crezi in reincarnare).
multumesc pentru raspuns Remicade. Ca un plus de ajutor as prefera aici sau pe PM numele lor. Sper sa nu trebuiasca reteta :D
PS: E vorba doar de o perioada, de ceva temporar.
PS: E vorba doar de o perioada, de ceva temporar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 5cam o luna si jumatate simt batai puternice ale inimii
- 3Somnolenta puternica=Hepatita C?
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 3Simptome precum oboseala si lipsa de energie
- 5disconfort hipocondru drept
- 3somnolenta
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 0dureri de cap, somnolenta
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 13Ce poate sa imi dea energie?
- 1Ce poate sa imi dea energie?
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 3De ce oare îmi scade energia și devin apatic?
- 7Somnolenta foarte mare
Mai multe informații despre: Lipsa energiei Somnolenta somnolenta excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: