sa fie boala psihica?
Buna ziua,
Am tot stat si m-am gandit si inainte de a merge la un control de specialitate m-am gandit ca poate mai primesc cateva opinii despre starea mea.Printre simptome enumar:somnolenta excesiva, lipsa energiei si a motivatiei precum si a concentrarii, sentiment de inutilitate, imi fac foarte multe ganduri in ideeea ca imi fac foarte multe griji, am avut cateva iesiri nervoase am fost foarte agresiva eu fiind foarte calma de fel..sunt trista mai tot impul nu gasesc motive de bucurie si as vrea sa ies din starea asta dar nu am puterea necesara.Nu sunt constanta am stari de spirit schimbatoare si foarte rapide, ce credeti ca as putea avea?Multumesc frumos!
Am tot stat si m-am gandit si inainte de a merge la un control de specialitate m-am gandit ca poate mai primesc cateva opinii despre starea mea.Printre simptome enumar:somnolenta excesiva, lipsa energiei si a motivatiei precum si a concentrarii, sentiment de inutilitate, imi fac foarte multe ganduri in ideeea ca imi fac foarte multe griji, am avut cateva iesiri nervoase am fost foarte agresiva eu fiind foarte calma de fel..sunt trista mai tot impul nu gasesc motive de bucurie si as vrea sa ies din starea asta dar nu am puterea necesara.Nu sunt constanta am stari de spirit schimbatoare si foarte rapide, ce credeti ca as putea avea?Multumesc frumos!
5 comentarii
Fa-ti si analizele pt. tiroida, o dereglare functionarii corecte a tiroidei poate da stari neplacute.
Daca analizele pentru tiroida la endocrinolog ies bune, faceti un test de depresie si un test de anxietate pe net si mergeti la psihiatru. E posibil sa suferiti de o depresie anxioasa.
Subscriu in totalitate opiniei Clarei, sunt simptome specifice si cel mai potrivit este un control de specialitate. In functie de amploare, iti poate indica un tratament si dosaj potrivit.
Si un sfat - daca se impune, nu cauta o alternativa "naturista", cu mai multe sau putine ghilimele. Personal am probat-o pe pielea mea si am ajuns dupa mult timp pretios irosit sa constat ca m-am inselat, in ceea ce priveste efectul.
Sanatate si succes !
Si un sfat - daca se impune, nu cauta o alternativa "naturista", cu mai multe sau putine ghilimele. Personal am probat-o pe pielea mea si am ajuns dupa mult timp pretios irosit sa constat ca m-am inselat, in ceea ce priveste efectul.
Sanatate si succes !
Va multumesc si o sa revin cu noutati:)La asta ma gandeam si eu...sa nu cumva sa fie tiroida.O sa incerc sa fiu pozitiva si sa inlatur gandurile negre care probabil vin de la lipsa de ocupatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6visez treaz
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 4Probleme de concentrare
- 5cred ca sufar de afazie, de cativa ani...
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 6Sa va spun un adjuvant impotriva depresiei si a lipsei de energie (produs natural)
- 7Tulburări de memorie şi concetrare
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 6Probleme cu starea psihologica
- 2Medicamente pentru concentrare/atentie/memorie bune?
- 2Cum sa imi rezolv problemele de concentrare si memorare?Ajutor, sunt disperat.
- 1Tulburări de memorie şi concetrare
- 1Concentrarea și memoria
- 1Durere de cap, stari de somnolenta
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 8Oare este depresie ?
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
Mai multe informații despre: Lipsa energiei somnolenta excesiva dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: