Nu pot decalota tot penisul din cauza pielii.
Salut, am 15 ani aproape 16, sunt virgin si am observat azi in timp ce eram in baie ca nu-mi pot decalota penisul in intregime, ma refer la faptul ca pielea penisului s-a prins de capul penisului cand trebuie sa-l decalotez de tot si este o mica bucata care este desprinsa si am vazut ca s-a facut niste ''''''''branza'''''''' pe care nu o put lua in intregime, aceasta o fii cauza?...nu stiu daca am spus bine...dar sper ca intelegeti... Pielea este prinsa ceva gen la sfarsitul capului...trebuie sa merg la un doctor? Am tras de ea si se vede ca este lipita ceva gen...sper sa ma ajutati! Multumesc anticipat!
8 comentarii
Bună dimineața!
E bine să mergi la medic, pentru că neputând să-ți întreții igiena în această zonă poți avea și o infecție pentru care va trebui să iei măsuri urgente.
E bine să mergi la medic, pentru că neputând să-ți întreții igiena în această zonă poți avea și o infecție pentru care va trebui să iei măsuri urgente.
Buna, este o situatie relativ des intalnita numita fimoza care se rezolva excelent cu o mica interventie chirurgicala nedureroasa de 15 minute, (circumcizie). Este important sa mergeti la un consult si sa pastrati o igiena perfecta in acea zona, ca sa nu existe risc de infectii.
Mult succes!
Mult succes!
Trebuie neaparat sa fac aceasta ''operatie''? Adica nu-l pot decalota de tot...ca este prinsa pielea de cap cand trebuie sa-l decalotez de tot...nu stiu cum se numeste acel loc...
Imi este frica si de aia.da stiu ca trebuie sa o fac...este dureroasa? si se face o anestezie ceva?
Se face anestezie locală, nu vei avea nici o problemă, această operație se face și la copii mici. Ți-a confirmat și colega mea că este nedureroasă. Teama ta e nejustificată.
Si trebuie sa stau in spital ceva dupa operatie?
Ia o trimitere de la medicul de familie, știe unde să te trimită.
Nu stai în spital, iți dă imediat drumul acasă.
Nu stai în spital, iți dă imediat drumul acasă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am nevoie de ajutor, nu pot decalota
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 0Par pe penis
- 0Guler ce stranguleaza penisul
- 2Am o problemă cu decalotarea penisului..
- 2Fimoza la 18 ani
- 1Decalotarea in erectie
- 2Fimoză-Nu pot decalota penisul?
- 0Problema la decalotarea penisului
- 7Decalotare penis Blocata
- 1Problema decalotare penis in stare erecta
- 2Problema decalotare.. am 16 ani
- 3La 17 ani nu imi pot decalota penisul
- 1Decalotare la 14 ani.
- 3Ajutațî-mă! prepuț strâmt, durere
- 1Preput strâmt
- 1Nu pot decalota mai jos de cap