Umflare preput

15-01-2023
MariusOP
Nu este medic/terapeut
MariusOP
Buna seara ! Nu stiu daca ma adresez unde trebuie sper ca da. In urma unei masturbari in exces, vreo 4 ore, dupa masturbare am avut o senzatie de usturime, a doua zi dimineata m-am trezit cu pielea in jurul penisului (mai exact in capul lui) umflata, nu reusesc sa decolmatez penisul din cauza umflaturii destul de mari, nu am nici un fel de durere sau scurgere. Din cate observ doar piele e umflata, nu si glandul. Ce ma sfatuti sa fac? A mai patit cineva?. Multumesc
5 comentarii
0
15-01-2023, ora 23:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Nu au mai fost astfel de cazuri pe forum. Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti sa va vada un dermatolog.
0
16-01-2023, ora 20:00
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Dragule "onanist", asa se numesc cei care se masturbeaza, ai o problema psihica, cum sa te masturbezi 4 ore ? In citeva minute te-ai rezolvat si gata, acum trebue sa stai cu ghiata pe ia sa se desumfle. Alta treaba si mai inportanta, ai sa devi dependent de aceasta satisfactie si ai sa faci din ce in ce mai des, iar acest lucru te va duce la probleme f f mari in decursul vietii tale,
Vei deveni inpotent, te vei inbolnavi psihic si nu ai sa-ti mai formezi o familie ceia ce cred ca fiecare isi doreste,
0
16-01-2023, ora 22:22
MariusOP
Nu este medic/terapeut
MariusOP
Multumesc pentru raspunsuri, e masturbare ocazionala, n-am mai facut-o de cateva luni, in rest nu e cazul sunt destul de in varsta, atat ca n-am mai patit asa ceva. Ce sa fac, sunt din ala mai batran, ma termin mai greu !
1
24-01-2023, ora 05:22
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Salutare, va multumim pentru curaj si sinceritate..
Da, se intimpla astfel de cazuri, mai ales cind viata sexuala lipseste, iar masturbarea are loc rar dar in exces ! In urma frictiilor indelungate au loc edemul si microcontuzia tesuturiloe mor a gladulului penian si a pielii preputiului ; iar daca dupa actul de masturbare nu se face igiena minutioasa si nu se decaloteaza pielea preputilui in mod obligator - atunci se devolta PARAFIMOZA, situatia care ati descris-o dv-stra !
In unele cazuri, la tineri, aceasta situatie isi revine de la sine, le persoanele in virsta deobicei este necesar de adresat la urolog pentru tratament local simptomatic si decalotare fortata sau interventie chirurgicala (circumcizie).
Sanatate si aveti grija de dv-stra !
Inca odata multumim pentru relatare !
1
26-02-2023, ora 20:13
MariusOP
Nu este medic/terapeut
MariusOP
Mulțumesc mult de răspuns, între timp și-a revenit. Parca nu la fel dar destul de bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •