Miros insuportabil zona genitala
Buna ziua!
Numele meu este Adrian :). Am si eu o problema... de aproximativ 4/5 ani simt un miros foarte neplacut la zona genitala... Ma jur ca ma spal ZILNIC nu exista zi sa nu fac macar un dus... si chiar si dupa 1/2 ore dupa spalare daca ma imbrac sa ies afara sau ma urc in masina simt mirosul chiar si prin pantaloni (orice fel de pantaloni). Va rog ajutati-ma sunt DISPERAT nu mai stiu ce sa fac si incotro sa o iau... este foarte neplacut chiar si prietenii ma intreba uneori cand am facut baie ultima data... La penis nu mi se vede capul adica am ca un fel de trompa de elefant nu am cum sa ajung acolo sa ma spal pentru ca oricat as trage de piele nu se "beleste" sa zic asa scuzati-mi expresia.
Orice fel de parere va fii apreciata!
O zi frumoasa in continuare, multumesc pentru timpul acordat!!!
Numele meu este Adrian :). Am si eu o problema... de aproximativ 4/5 ani simt un miros foarte neplacut la zona genitala... Ma jur ca ma spal ZILNIC nu exista zi sa nu fac macar un dus... si chiar si dupa 1/2 ore dupa spalare daca ma imbrac sa ies afara sau ma urc in masina simt mirosul chiar si prin pantaloni (orice fel de pantaloni). Va rog ajutati-ma sunt DISPERAT nu mai stiu ce sa fac si incotro sa o iau... este foarte neplacut chiar si prietenii ma intreba uneori cand am facut baie ultima data... La penis nu mi se vede capul adica am ca un fel de trompa de elefant nu am cum sa ajung acolo sa ma spal pentru ca oricat as trage de piele nu se "beleste" sa zic asa scuzati-mi expresia.
Orice fel de parere va fii apreciata!
O zi frumoasa in continuare, multumesc pentru timpul acordat!!!
2 comentarii
Este probabil o infectie cu germeni anaerobi si trebuie sa mergeti la un urolog sa va si consulte!
Salut! Incearca sa nu mai mananci ceapa cruda si vezi daca dispare mirosul urat. Si daca ai stari de greata si dureri de cap continui elimina total cafeaua. Incearca si vezi daca se potrivesc aceste recomandari situatiei tale..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 9Decalotarea
- 0Problema decalotare penis
- 0Fimoza
- 2Nu îmi pot decalota penisul decât parțial!
- 2Pielea de pe organul genital al copilului nu se poate da in jos
- 1Decalotare incompleta
- 5Decalotarea penisului la 14 ani
- 2Fimoză-Nu pot decalota penisul?
- 0Fimoza
- 0Probleme cu penisul
- 0Intrebare miros neplacut al penisului
- 2Penis urat mirositor
- 1Problema decalotare penis in stare erecta
- 3Nu mi se decaloteaza penisul complet
- 2Decalotare La 15 ani
- 1Durere decalotare in erectie