Probleme cu penisul
Am 14 ani, aproape 15, inca sunt virgin insa astazi m-am gandit sa incerc sa imi decalotez penisul, am vazut ca nu pot sa il decalotez cand este in erectie, dar cand nu este in erectie pot, insa nu asa usor, cand l-am decalotat, am vazut niste chestii care aratau ca branza, se numeste segma daca nu ma insel, in fine. Am vazut inca ceva ca era prinsa de o piele unde erau puse acele chestii branzoase. Era lipita fix unde se termina capul penisului. am incercat sa trag mai tare de ea, dar nu pot doare destul de tare si cand ating am sensatia de a da inapoi mana.. asa ca nu am mai facut asta. Insa am incercat sa il decalotez si cand este in erectie, apoape reuseam insa ata incepea sa doara destul de tare, asa ca m-am oprit, sper sa nu fie o problema asa mare, stiu ca e si de le virginitate, cand o sa am primul act sexual atunci o sa dispara, dar pana atunci sa rezolv problema cu chestiile la fel ca branza si cu piele prinsa de la sfaristul capului de pe penis. Sper sa ma ajutati.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 9Decalotarea
- 0Fimoză?
- 2Pielea de pe organul genital al copilului nu se poate da in jos
- 2Nu pot da penisul peste cap.si mic
- 1Buna seara, am și eu o problema in speranța ca domnul doctor ma v-a putea ajuta
- 0Fimoza
- 1Decalotare grea
- 4Usturimi groaznice la penis
- 1Penis sanatos? nu pot decalota corect
- 0Ajutati-ma - 13 ani am o problema cu penisul
- 1Problema decalotare penis in stare erecta
- 2Decalotare La 15 ani
- 1Erecție slaba, frenulum foarte scurt
- 3La 17 ani nu imi pot decalota penisul
- 1Ajutati-ma - Probleme cu decalotarea penisului
- 2Usturimi la preput, când urinez.
Mai multe informații despre: imposibilitatea decalotarii probleme la decalotare