am nevoie de ajutor, nu pot decalota
Nu stiu daca s-a mai discutat despre aceasta problema s-au daca a mai aparut la cineva. Problema mea este urmatoarea: "capul" penisului meu este acoperit cu preput, dar in erectie "capul" nu poate iesi, preputul fiind foarte stramt. Mentionez ca aceste se vede daca trag de piele, dar daca incerc sa trag mai tare, sa fortez, e in zadar. Am 17 ani si sunt o fire mai rusinoasa(mi-e rusioe sa ma duc la medic). Eu consider aceasta ca fiind singura problema a penisului meu, chiar daca nici lungimea lui nu este prea mare(15 cm). Mai este inca ceva, in erectie, penisul meu este foarte tare si se ridica foarte mult. Aceasta este o alta problema? sau e bine asa. Nu am avut inca niciun contact sexual, am avut ocazia dar am refuzat, fiindu-mi rusine ca partenera sa nu vada penisul meu:|. As avea nevoie de sfaturi daca se poate va rog frumos. Multumesc
3 comentarii
dragul meu, ca penisul tau in erectie e f tare si se ridica f mult, nu este nici o pb, asa este si normal, dar de cealalta parte este o pb, trebuie neaparat sa mergi la medic, este vb de o fimoza care se poate rezolva fara dificultati, doar ca tre sa-ti cfaci tu curaj, atata tot. daca esti mai rusinos, vb cu tatal tau si el te va ajuta dar sa sti ca fara o mica interventie chirurgicala nu poti rezolva pb.multa bafta si nu fi speriat totul o sa fie ok.
ionut9205 si copilul meu a avut asa ceva doar ca el avea 2 ani exact cum zice nicolla75 e o operatie foarte simpla nu te anesteziaza deloc si nu doare fa-ti curaj si mergi la medic altfel o sa ai o mare problema mai incolo
Spala cu apa si sapun(de preferat intim) si usuca cu un uscator de par, in pozitia decalotat ! Vei fi uimit in cateva zile, ce usor ai scapat !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 3Am o problema cu penisul
- 9Decalotarea
- 0Par pe penis
- 5Decalotarea penisului la 14 ani
- 0Guler ce stranguleaza penisul
- 1Buna seara, am și eu o problema in speranța ca domnul doctor ma v-a putea ajuta
- 2Fimoza la 18 ani
- 2Fimoză-Nu pot decalota penisul?
- 0De ceva timp Nu imi mai pot decalota penisu
- 8Nu pot decalota in erectie.
- 0Probleme cu penisul
- 1Penis sanatos? nu pot decalota corect
- 3Nu mi se decaloteaza penisul complet
- 2Decalotare La 15 ani
- 1Durere decalotare in erectie
- 3Nu imi pot decalota penisul
- 1Preput strâmt
- 2Usturimi la preput, când urinez.