Decalotare incompleta

07-06-2017
Silviu Liviu
Nu este medic/terapeut
Silviu Liviu
Bună seara! Am o problema cu decalotarea penisului. Nu mi se decaloteaza aproape deloc daca nu fortez, iar atunci când o fac, este un chin la aducerea pielii inapoi. Plus ca atunci cand este decalotat ustura foarte tare, si daca o las mai mult timp decalotata mi se inflameaza pielea si doare. Si sa nu mai spunem ca fiecare contact sexual este mai mult durere decat plăcere. Un sfat? :)
1 comentarii
0
12-06-2017, ora 04:56
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
Buna seara, vezi sa nu fie fimoza, asa am facut eu anul trecut nu se decalota aproape deloc, si am fortat, si preputul abia a revenit la loc. Eu l-am decalotat pentru igiena si am curatat si spalat toate acea smegma de culoare alba, apoi am fost la urolog, si la dermatolog, si mi-a dat un tratament, sa decalotez usor, si apoi sa ma spal cu bicarbonat ca sa se dezinfecteze zona, apoi sa ma spal cu sapun de bebelusi, si dupa ce clatesc zona sa aplic clotrimazol ! Sfatul meu : du-te la medicul de familie si cere-i trimitere catre urolog si dermatolog, si daca se poate sa te vada si un medic chrirg, pentru ca nu estede gluma cu fimoza.

numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  • Decalotarea penisului
  •