Decalotarea penisului la 14 ani

09-08-2017
AhmedMosatek
Nu este medic/terapeut
AhmedMosatek
Salut!Am 14 ani si pana acum nu m-a interesat atat de mult chestia asta cu decalotarea, imi continuam copilaria.Acum am ajuns sa vad (chiar daca ma spal des) sa nu-mi pot decalota penisul, adica doar am incercat putin si mi se vedea un sfert din cap cand era penisul moale, iar in erectie nu il pot decalota deloc, pareri?ma ajutati?Cum sa le zic parintilor chestia asta?
5 comentarii
0
09-08-2017, ora 09:41
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata Ahmed
Cum ti-ai continuat copilaria, pana acum, o poti face in continuare, fara griji.
Faptul ca ai decalotat glandul penisului intr-o tentativa minora este suficient. Faptul ca pielea preputiului nu acopera glandul in totalitate si, deci, nu creaza dificultati la urinare, nu trebuie sa faci nimic, este in regula, esti o persoana normala. Pe masura ce cresti lucrurile evolueaza si vei constata ca a fost o temere banala si erectia este in parametrii firesti.
Sanatate !
0
09-08-2017, ora 11:51
AhmedMosatek
Nu este medic/terapeut
AhmedMosatek
Dar as vrea sa-mi pot decalota penisul in totalitate, cum as putea sa fac asta ? Am incercat si am reusit sa-l decalotez in starea ''moale'' astfel incat sa se vada cam un sfert din capul penisului.Am observat ca ata este foarte rosie.
0
09-08-2017, ora 12:14
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Atat timp cat nu ai durere sau edemul zonei, culoarea rosie nu pune problema unei inflamatii. In cada, in apa calda, in conditii de relaxare, poti decalota fara durere tot mai mult din penis. Oricum, acest lucru se va produce treptat, de la sine, prin actiunea secretiei de hormoni sexuali masculini in cantitate mai mare, pe masura ce te maturizezi, asa ca nu are rost sa fortezi natura...toate la timpul lor.
Daca, totusi, nu esti multumit, adreseaza-te unui cabinet cu specialitate de urologie, care se ocupa si de problemele sexuale ale barbatilor.
0
09-08-2017, ora 18:03
AhmedMosatek
Nu este medic/terapeut
AhmedMosatek
As mai vrea sa stiu o singura chestite.Daca este in erectie si totusi nu pot sa-l decalotez, daca as vrea sa incerc sa-l decalotez fortat sa zic asa, o sa ma doara daca este in erectie?Sau durerea indiferent daca e ''moale'' sau in erectie este suportabila? Se merita sa ma dau cu vreo crema ceva?Aveti vreo recomandare?
0
10-08-2017, ora 16:12
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Nu se recomanda manopere "in forta" pt. ca se poate produce, in unele cazuri, strangularea glandului, cu durerile de rigoare. Nu se folosesc creme. Asa cum ti-am recomandat, apeleaza la un cabinet de urologie, unde poti capata concret un sfat adecvat in urma consultului, daca te preocupa atat de mult problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •