Usturimi groaznice la penis
Buna ziua, am 17 ani si sunt virgin. Am o mare problema cu penisul, acesta nu se decaloteaza complet chiar daca este lubrifiat natural, am reusit doar de 2 ori sa il decalotez aproape complet dar trebuia sa il tin fortat iar pielea din jurul lui se rotea foarte rau si il strangula efectiv (asta doar la dus am reusit sa decalotez aproape complet in stare de erectie). Problema am si legat de faptul ca acea carne de sub pielea penisului nu o pot atinge asa cum alti pot, ma ustura de nesuportat si nu am nicio sansa sa il ating, varful este usor rosu, banuiesc ca asta e normal si am la o anumita parte maxima pana unde il pot decalota urme albe ca o branza. Pielea de la un anumit moment este efectiv lipita de carne, nici nu ma pot curata din cauza durerilor insuportabile pe acea carne. Ce pot face in acest caz ? Imi este teama mereu ce o sa fac la un prim act sexual, de aceea ma si feresc mereu si imi e frica.
4 comentarii
Buna ziua,
Trebuie neaparat sa mergi la medic, la un control. Este destul de clar ca se intampla ceva ce nu ar trebui. Trebuie sa mergi la urolog sau la un medic sexolog
Trebuie neaparat sa mergi la medic, la un control. Este destul de clar ca se intampla ceva ce nu ar trebui. Trebuie sa mergi la urolog sau la un medic sexolog
Macar sa se poata rezolva, o sa merg in luna ce urmeaza la urolog. Va multumesc!
Sigur ca se poate rezolva. Ai incredere si ocupa de problema in mod responsabil. Trebuie sa inveti sa fii responsabil, sa te ocupi de sanatatea si corpul tau.
Nu-ti fie teama, se va rezolva.
Nu-ti fie teama, se va rezolva.
Salut, ai rezolvat problema?am aceasi problemă ca a ta, daca nu mai ai nimic imi poti spune te rog ce ai facut?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Penis - Decalotare
- 0Fimoza?
- 2Pielea de pe organul genital al copilului nu se poate da in jos
- 2Fimoza la 18 ani
- 0De ceva timp Nu imi mai pot decalota penisu
- 1Decalotare grea
- 0Probleme cu penisul
- 1Decalotarea penisului. Probleme.
- 1Fimoza?
- 8Durere la decalotarea penisului
- 1Am 14 ani si nu pot sa imi decalotez penisul