masturbarea imi influenteaza viata sexuala

08-04-2010
anytime
Nu este medic/terapeut
anytime
Buna ziua. Indraznesc sa expun si eu problema mea, posibil ca este de competenta unui psiholog dar orice sfat ma poate ajuta. Sunt casatorita de 4 ani, am un copil de un an. Am un sot caruia ii place sa priveasca la femei (webcam, poze, sex cu avatare in secondlife) si sa se masturbeze cam zilnic sau chiar de 2 ori pe zi. Acest lucru ne influenteaza total viata sexuala. Am descoperit acest lucru de acum 3 ani, nu am putut accepta asa ceva...ne-am certat destul de rau dar intr-un final am trecut peste acel moment cu speranta ca ceva se va mai schimba. O mica perioada sa spunem a fost in regula dupa care a revenit la aceleasi obiceiuri. Cand ne-am certat prma data ajunsesem sa facem sex si la 2 luni.acum facem sex cam o data pe luna. Si atunci cand il facem nici macar nu mai poate duce pana la capat. Motive se gasesc intotdeauna: ca-s prea grasa (am fost insarcinata si inca nu mi-am revenit la formele de dinainte), ca-s prea uda..ca si ca. Ceea ce trebuie sa fac stiu: trebuie sa divortez pentru ca asa va fi si in continuare, timpul mi-a demonstrat-o. Numai ca nu este usor sa faci lucrul asta. Cred ca este bolnav.Daca mi-ati putea da anumite sfaturi v-as fi recunoscatoare.
Va multumesc.
5 comentarii
0
08-04-2010, ora 14:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Singurul lucru ce il poate ajuta sunt 1-2 remedii homeopate bine alese sau rugaciunea. Aceasta este o boala f. grea de vindecat si in afara de homeopatie - care nici ea nu este sigura la astfel de apucaturi - nu stiu chiar nimic pamantec sa ajute...poate castrarea doar :-)
La barbati insa le trebuie un soc caci ei nu prea cred in vorbe...poate ii faceti un dus foarte rece cu despartirea si se mai trezeste un pic. Insa acest viciu greu il mai paraseste pe om.
0
08-04-2010, ora 16:49
anytime
Nu este medic/terapeut
anytime
nu am crezut ca poate fi asa de grav:( si nu am visat niciodata ca mi se poate intampla mie asa ceva...offf.sunt tare confuza si deznadajduita
0
09-04-2010, ora 08:46
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Astea nu sunt probleme medicale (deocamdată) şi nici măcar psihice. Sunt probleme spirituale. Spuneţi-i că, din punct de vedere spiritual, trăieşte în curvie. Dacă nu vă crede pe dv, să îşi întrebe preotul.
0
09-04-2010, ora 17:55
eu_ana
Nu este medic/terapeut
eu_ana
Ati incercat sa ajungeti la un sexolog?
Asta cred ca va va ajuta cel mai mult! sunt anumite probleme care se pot rezolva cu sfaturi si altele cu o mana de ajutor Eu spun asta pentru ca si eu ajunsesem la un moement dat din viata mea, casnicia mea sa numai stiu nimic, ce vreau, care e problema... si cu ajutorul unui specialist am rezolvat multe probleme din viata mea.
Nu irosii timpul si fa acest pas, ia ti sotul de manuta si duceti va impreuna la un specialist, problemele de genu nu rezolva preotul sau prietenii.
Succec.
0
11-04-2010, ora 11:17
anytime
Nu este medic/terapeut
anytime
Va multumesc pentru ceea ce mi-ati scris. Poate cineva sa imi recomande un psiholog, sexolog (nu prea imi dau seama exact cam de competenta cui ar fi) la care sa mergem ? Vreau sa fac tot ceea ce as putea sa fac sa rezolvam aceasta problema. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  •