nu vrea in ruptul capului sa mute la mine
![marianmaress](/arata_img.php?img=cont_123519.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna ziua...am 26 de ani si am o relatie de 6 ani...cu bune si cu rele dar in ultimul timp ne am gandit tot mai mult la a sta impreuna...fata cu care stau are 24 de ani si e o fire mai cocheta mai nu stiu cum are un tipar al ei si mi se pare deosebita de alte fete si de aici problema...eu am ascultat o in privinta mutarii de 2 ori atat la o prietena a ei care pleca la munca in strainatate si ramanea casa libera cat si la bunica ei care traieste singura.cele 2 variante au cazut din diferite motive.si i am propus dupa cum bine stia ca daca nu o sa rezolvam nimic acolo sa mergem la mine.aceasta nu vrea in ruptul capului sa vina spune ca au ai mei ceva cu ea si nu vine sa la faca pe plac in modul ca a incercat de 2 ori sa ma ia de la mine si acum sa vina ea cu capul plecat si sa le dea satisfactia asta...ce prezenta mai am eu in fata ei cand ea ma plimba cu vorba de colo in cola ma implic in tot spun la toata lumea ba ca plec la o prietena ba la o rude de a ei si acum ultima gaselnita sa mergem sa stam la ea...e incredibila nu mai stiu ce sa fac si m am certat cu ea...i am zis ca e provizoriu sa stam la mine strangem banii si ne facem o casa pe un teren al ei...nu vrea vrea si nu vrea...i am zis cand o sa vrea sa ma sune si sa mai inteleaga si hotararile mele pentru ca si eu le am inteles pe ale ei la momentul cand mi a cerut acel lucru.multumesc astept raspunsurile voastre
1 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Prietena dv procedează foarte înţelept refuzând să locuiască la dv, împreună cu părinţii dv. Circulă o vorbă printre avocaţi: "statul norei în casa soacrei este pâinea avocaţilor", aluzie la cauza frecventă de divorţ izvorâtă din certurile care apar. Cu atât mai mult cu cât, din câte înţeleg, ea nu beneficiază nici măcar de statutul căsătoriei.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7multumit de partener ce ne lipseste ce avem ce ne dorim?
- 12Vreau sa-mi redevin ceea ce eram!
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 71Daca ma iubeste de ce M-A INSELAT?
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 4ma deranjeaza amicele lui
- 9un sfat, va rog!
- 4ce as putea sa fac sa imbunatatesc relatia, sa indepartez aceasta monotonie?
- 4Mai bine mor decat sa fiu gelos..
- 4oare povestea se repeta?
- 11o greseala grava - solutie?
- 5Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? :( am aflat ca vrea sa se sinucida
- 13E ciudat...si nu reusesc sa ma inteleg.
- 3cand intervine rutina?
- 34Nu vreau sa-mi pierd sotul
- 7Ma inselat mi-a recunoscut dar nu pot sa trec peste
- 9se mai poate face ceva?
- 13Sa fie monotonia de vina? Cum ne putem salva relatia?
- 38Sotul meu s-a schimbat enorm...nu mai este el.
- 6Nu mai găsesc nici o cale de comunicare cu soțul meu
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: