Nu gasesc linistea interioara

04-08-2024
fitnes
Nu este medic/terapeut
fitnes
Nu pot găsi o soluție la agitația interioara. Sufăr de o boală psihică de câțiva ani. Intrebarea mea este, m-ar primi pe mine la o mănăstire? Am peste 35 ani si sunt mereu neliniștit. Cum pot sa fiu mai calm, fara nervi ?
3 comentarii
0
04-08-2024, ora 14:35
devilzone99
Nu este medic/terapeut
devilzone99
Salut,
Imi pare rau sa aud in primul rand ca treci prin anxietate si ca din ce in ce mai multi oameni trec prin astfel de stari.

Poti oferi mai multe detalii prin “agitatie interioara”? Si eu am avut o agitatie interioara ceva timp, am avut recurente, insa la mine se manifesta printr-o stare de incordare a muschilor, ma simteam nelinistit sufleteste(nu aveam stare interioara) aveam senzatia de lesin prin aceasta agitatie. Explica-ne cum se manifesta la tine si prin ce treci.

Iar legat de manastire, trebuie sa ai acea chemare sufleteasca de a te dărui cu totul lui Dumnezeu, insa daca tu crezi in interiorul tau si in sufletul tau in Dumnezeu si stii ca este alaturi de tine si ai aceasta credință, nu cred ca e nevoie de mers la manastire daca asta crezi ca e ultima ta solutie.

Sunt de parere ca e nevoie in primul rand la un psiholog, sa nu te mai gandesti non-stop la starile pe care le ai si la aceste simptome si incearca sa iti gasesti mereu ocupatie in asa fel incat sa nu mai stai concentrat mereu la aceste stari.
0
04-08-2024, ora 15:49
fitnes
Nu este medic/terapeut
fitnes
Mulțumesc pentru răspunsul tău. La psiholog merg doar cand fac internare de zi pentru boala mea nu am făcut niciodată psihoterapie. Ai dreptate referitor la faptul că eu nu am cum sa ma călugăresc la o mănăstire pentru ca am si schizo, toc, uneori si episoade depresive. Tratamentul îl beau zilnic fără întrerupere de ani de zile. Numai bine.
0
04-08-2024, ora 17:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Din pacate la manastire nu sunt primite persoane cu boli psihice. S-a interesat o persoana apropiata.
Cine intra in manastire trebuie sa faca o perioada de noviciat de cativa ani, ca sora sau frate de manastire. Se munceste enorm acolo, de dimineata de la 5. Abia daca mai ai timp sa te rogi. Atat e de munca intr-o manastire incat cedeaza fizic si oamenii normali, fara probleme de sanatate, darmite persoane cu probleme.
Adresati-va medicului care sa umble la schema de tratament daca va simtiti nelinistit si cu nervi. Nu e ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul