Agitatie continua
De cateva zile tot am o stare de neliniste constanta - fizica, ca si cum nu ma simt bine in pielea mea, insa ma afecteaza si psihic si nicio activitate nu ma face sa uit de stare, nu stiu cum sa scap de ea; e ceva fizic, dar posibil sa fi fost activata in mod psihic. Insa nu pot sa scap de ea pur si simplu impunandu-mi, pe plan psihologic. Mi s-a intamplat si in trecut, nu mai stiu cum a disparut, cred ca de la sine. Nu o mai suport. Ma intreb daca e din cauza Olanzapinei, pe care am reinceput sa o iau de curand, dar acum incep sa renunt la ea din aceasta cauza.
2 comentarii
Olanzapina ar trebui sa inlature aceasta stare. Tineti legatura cu medicul si el va stii ce sa schimbe in tratament sa va fie bine.
Pot fi somatizări de la anxietate, fără a avea legătură cu tratamentul. Vorbiți cu medicul, poate vă adaugă ceva la schema de tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 2Problema nerezolvata...daca diagnosticul de tulburare astenodistimica nu exista...atunci ce ar putea
- 15copil agitat
- 6Tensiune oscilanta
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 8daca e cazul sa merg la neurolog sau altundeva
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 5agitatie, hemoragie nazala
- 1depresie, agitatie
- 1Paranoia ?
- 7bebe de 3 luni agitat
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 13Dintr-o data am simţit o agitatie interioară, o frica, inima imi bătrând ff tare...
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 7Stare continua de neliniste
- 2Intrebare despre agitare.
- 2Iar intreb..
Mai multe informații despre: Agitatia