anticonceptionale LO-FEMENAL
Buna ziua!Am o problema foarte urgenta!Am inceput o tableta de Lo-Femenal, am luat 5 pastile apoi le-am uitat acasa si nu am mai avut cum s iau urmatoarele 2.Am avut sangerari 2 zile.Am lasat deoparte alea 2 pastile urmand sa iau in continuare pilulele.Apoi nu am fost atenta si in loc sa urmez sageata, am luat din partea cealalta(adica in loc de pastilele 8, 9, 10, 11, 12 am luat 14, 13, 12, 11, 10).Am schimbat ordinea complet.Nu am mai avut contact sexual dupa cele 5 pastile luate corect.Ajutati-ma va rog ca nu stiu ce sa fac.Sa le intrerup de tot sau sa iau in continuare pastilele 9 si 8 si sa ajung la o oarecare ordine 'normala'-la pastila 15, continuand asa.Sau trebuie sa cumpar alta tableta ?Mentionez ca ma simt ametita si observ niste mici sangerari.Daca le intrerup de tot cand o sa-mi vina menstruatia ?Astept raspuns urgent va rog.
3 comentarii
Este absolut normal să aveţi mici sângerări şi ameţeli după o asemenea bramburire a tratamentului. Continuaţi cu pastila 15 până la sfârşit, apoi luaţi pastilele 8 şi 9. Abstinenţă sau prezervativ până la folia următoare.
În cazul în care le mai încurcaţi odată în următoarele 3 luni este o indicaţie de a schimba metoda sau tipul de anticoncepţional.
În cazul în care le mai încurcaţi odată în următoarele 3 luni este o indicaţie de a schimba metoda sau tipul de anticoncepţional.
BUNA ZIUA! AM SI EU O INTREBARE: AM LUAT TIMP DE CATIVA ANI PILULE LO-FEMENAL, PE CARE LE PRIMEAM GRATIS PRIN PLANING DE LA VALCEA.(AM LOCUIT ACOLO ACUM 5 ANI). DUPA CE M-AM MUTAT LA TM NU AM MAI PRIMIT SI AM FACUT PAUZA. IN DECURS DE O LUNA AM INCEPUT SA MA INGRAS. AM AVUT 58 KG SI DE ATUNCI AM IN JUR DE 90 KG. PUTETI SA MA AJUTATI SPUNANDU-MI UNDE GASESC ACESTE PILULE, IN CE FARMACIE, SAU CE PILULE SA IAU CA SA NU MA INGRAS. DE 5 ANI NU REUSESC SA SLABESC SI AM INCERCAT TOT FELUL DE PILULE. MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS SAU CU UN SFAT FARA SA MA DUC LA GINECOLOG? AM 2 COPII DE 6 SI 8 ANI.
În cazul dv, nu atât de ginecolog aveţi nevoie, cât de un endocrinolog. Sunt convins că în capitala Banatului găsiţi endocrinologi buni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 0informatii despre anticonceptionale
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 2anticonceptionale.aproape sex neprotejat
- 6microgynon si arcoxia
- 3Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 2inlocuire anticonceptionale
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 1Anticonceptionale
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: