Senzatie corp strain gat
Buna ziua,
De aproximativ doau luni am o senzatie de corp strain in gat. Aceasta se manifesta in partea stanga. Am facut o ecofrafie a gatului si totul a iesit ok. Am facut un exudat faringian si mi-a iesit o candida. Am urmat tratament cu fluconazole, am tinut un regim si am clatit gura cu apa cu bicarbonat. Dupa zece zile de tratament am repetat exudatul si a iesit negativ. Ideea e ca undeva dupa a zecea zi de tratament simptomele au disparut apoi au revenit cam in 4-5 zile. Toate cele de mai sus le-am facut in urma unui control la ORL. Exista vreun procedeu de genul endoscopiei pentru ca medicul ORL sa se uite un gatul meu? aceste simptome ma nelinistesc cu atat mai mult cu cat o ruda de gradul III a fost diagnosticata cu cancer in gat acum 6 luni. Ce ar putea fi? pot aparea aceste simptome pe fond de stres?
Va multumesc.
De aproximativ doau luni am o senzatie de corp strain in gat. Aceasta se manifesta in partea stanga. Am facut o ecofrafie a gatului si totul a iesit ok. Am facut un exudat faringian si mi-a iesit o candida. Am urmat tratament cu fluconazole, am tinut un regim si am clatit gura cu apa cu bicarbonat. Dupa zece zile de tratament am repetat exudatul si a iesit negativ. Ideea e ca undeva dupa a zecea zi de tratament simptomele au disparut apoi au revenit cam in 4-5 zile. Toate cele de mai sus le-am facut in urma unui control la ORL. Exista vreun procedeu de genul endoscopiei pentru ca medicul ORL sa se uite un gatul meu? aceste simptome ma nelinistesc cu atat mai mult cu cat o ruda de gradul III a fost diagnosticata cu cancer in gat acum 6 luni. Ce ar putea fi? pot aparea aceste simptome pe fond de stres?
Va multumesc.
1 comentarii
1. cand se intra pe un forum.. initial se consulta ce sa mai postat la acest subiect pe forum
2 probema este din cauza tractului digestiv si regimului gresit alimentar
3 daca e cazul de investigatii.. trebuie facut la gastrologie NU la ORL.. problema e mai jos..si afecteaza faringele
2 probema este din cauza tractului digestiv si regimului gresit alimentar
3 daca e cazul de investigatii.. trebuie facut la gastrologie NU la ORL.. problema e mai jos..si afecteaza faringele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 5dupa ce mananc, am impresia ca mi-a ramas ceva in gat...
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 4Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot
- 4Urgent rasp - nod in gat
- 5Nod in Gat
- 4nod în gat, disconfort la inghitire
- 0Buna seara nu stiu ce am !!! care ati trecut prin asa ceva datimi un sfat va rog
- 5Nod în gât/ gât blocat.
- 0Senzatie de nod in gat
- 3Senzație de papila mărită în gât în spatele limbii
- 5Probleme cu gatul
- 9Cred ca am depresie! Va rog, ajutati-ma cu un raspuns!
- 0Senzatie de nod in gat
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat
- 4Nod in gat ce sa fie?
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 2Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: