tuse și iritație la nivelul gâtului
Bună seara am o tuse destul de seaca de ceva vreme.Acum 2 zile m-am durut foarte tare gâtul, nu puteam să înghit nici măcar saliva.Am făcut gargara cu sare, am luat niste pastile de supt de la farmacie și am avut și bioparox in casa.
Durerea de gât nu o mai am dar am început să tușesc mai tare și mi se rupe din gât o mucozitate destul de gălbuie și parcă am o iritație la nivelul gâtului.Credeti ca ar trebui sa iau antibiotice sau îmi puteți recomanda d-voastra ceva.Va mulțumesc, îmi doresc tare mult sa scap de aceasta tuse care mă supără de ceva vreme.Mentionez că până să mă doară gâtul tuseam la prima ora a dimineții destul de puternic după care în cursul zilei mai tuseam poate de 2 ori.
Durerea de gât nu o mai am dar am început să tușesc mai tare și mi se rupe din gât o mucozitate destul de gălbuie și parcă am o iritație la nivelul gâtului.Credeti ca ar trebui sa iau antibiotice sau îmi puteți recomanda d-voastra ceva.Va mulțumesc, îmi doresc tare mult sa scap de aceasta tuse care mă supără de ceva vreme.Mentionez că până să mă doară gâtul tuseam la prima ora a dimineții destul de puternic după care în cursul zilei mai tuseam poate de 2 ori.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tuse seaca la copil de 5 ani
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 3tuse seaca chinuitoare !
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 2Tuse seaca
- 2Flegma in gat
- 2Flegma in gat
- 1Muci in gat
- 1Tuse seaca si mucus