Probleme cu gatul

De cativa ani am ca un nod in gat si simt ca nu pot inghiti bine, tot timpul se colecteaza mucozitati si sunt nevoita sa scuip, mi-am facut analize la glanda tiroida si au iesit bine, nu am probleme cu glanda tiroida. Nu stiu ce control medical trebuie sa fac?
Mentionez ca fumez.
Va multumesc mult
Mentionez ca fumez.
Va multumesc mult
5 comentarii

Ma poate ajuta cineva? Cu un sfat sau cu vre-o recomandare, ce consult ar trebui sa fac? Va multumesc

1. Consult ORL ati facut?
2. Nodul in gat mai e un simptom de anxietate. Puteti face un test de anxietate pe net sa vedeti cum stati. Mai incercati cu o esarfa. S-ar putea sa treaca la caldura. Nu cumva e si o incordare a muschilor gatului?
2. Nodul in gat mai e un simptom de anxietate. Puteti face un test de anxietate pe net sa vedeti cum stati. Mai incercati cu o esarfa. S-ar putea sa treaca la caldura. Nu cumva e si o incordare a muschilor gatului?

Multumesc frumos pt raspuns, eu simt ca si cum as avea un ghem de mucozitati:(, dimineata cand ma trezesc primul lucru pe care trebuie sa il fac este sa elimin mucozitatile.
O zi buna
O zi buna

aici pe forum.. la boli ORL..sau simptome nas gat urechi
o sa gasiti multe postari unde explcic, asa probleme au persoanele cu reflux gastro esofagian si aliemntatie incorecta
se face consult si la gastrologie si la ORL
o sa gasiti multe postari unde explcic, asa probleme au persoanele cu reflux gastro esofagian si aliemntatie incorecta
se face consult si la gastrologie si la ORL

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45simt ceva in gat
- 2probleme cu gatul
- 16boala de inima?
- 66Posibila deviatie de sept cu inflamare faringe
- 7Puroi in gat.Va rog sa imi dati un sfat
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 9senzatie de nod in gat + depresie
- 10probleme importante de gat
- 31ganglion inflamat
- 12Senzatie de nod in gat! Va rog, am nevoie de ajutor !!
- 2probleme cu gatul (bacterii+streptococi)
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 3jena neobisnuita in gat
- 1Probleme cu gatul
- 1problema cu gatul?
- 1probleme la gat
- 3Umflatura gat
- 2Candida bucala sau nu?
- 2Inflamare gat pe dreapta cu durere, presiune in ureche la înghițire saliva
- 2Bolă coronariană?
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: