Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
Buna.Am 32 de ani si de circa 4-5 ani sufar de dureri oculare care de cele mai multe ori sunt insotite si de dureri de cap.Precizez ca durerile de ochi sunt permanente. Am facut nenumarate investigatii, dar fara nici un rezultat.Consult oftalmologic bun, endocrinologic analize si ecograf bune, CT si RMN normale. Am facut si sedinte de bioenergie si acupunctura zhendao, fara nici un rezultat. Doi ani de zile am facut nenumarate tratamente date de un neuropshiatru, dar fara nici un rezultat. Nu stiu incotro sa mai merg. Am scris in speranta ca cineva s-a confruntat cu aceleasi probleme si poate ma va ajuta si pe mine.Sunt disperata. Viata mea se rezuma doar la durere si treburile zilnice au devenit o corvoada pentu mine. Nu sunt in stare sa ma mai bucur de nimic. Va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc.
buna ziua domnu doctor am si eu niste probleme de ceva timp cu ametelile si urechea imi tiuie.am facut analize la sange si la coloana cervicala si na iesit nimic rau.ideea este ca ametelile nu le am mereu si nu sunt rotative ci ca un usor dezechilibru.am fost la medicul de familie si mia zis ca sar putea sa am o infectie in ureche un lichid ceva mia dat niste medicamente dar nu mia trecut si pe langa ameteli mai am si un usor tremurat de maini...va rog dati-mi un sfat
medicul de familie NU avea dreptul sa indice un tratament pentru "ca sar putea sa am o infectie in ureche un lichid ceva "
asa ceva trebuie investigat serios si dupa ce aveti confirmat diagnosticul.. se ea tratament adecvat de l, a medicul ORL
personal dupa simptome.. NU cred ca este vorba de o probleme la urechi.. dar tre sa mergeti la ORL sa excludeti !
cred ca e vorba de o dereglare de circulatie cerebrala ( ICVB sau depuineri pe vase de calcificari sau alceva)
faceti examen fund de ochi..si cu rezultatul la neurologie
asa ceva trebuie investigat serios si dupa ce aveti confirmat diagnosticul.. se ea tratament adecvat de l, a medicul ORL
personal dupa simptome.. NU cred ca este vorba de o probleme la urechi.. dar tre sa mergeti la ORL sa excludeti !
cred ca e vorba de o dereglare de circulatie cerebrala ( ICVB sau depuineri pe vase de calcificari sau alceva)
faceti examen fund de ochi..si cu rezultatul la neurologie
precizez ca nu sunt in tara domnu doctor si medicul de familie din ce i-am descris eu ca simptome zicea ca e o infectie dar din ce spuneti dvs reiese ca este ceva mult mai grav.simptomele nu le am mereu ci ma iau deodata in special cand sunt afara in casa mai rar si sunt o usoara dezechilibrare si stare de greata.precizey ca am si o usoara miopie port ochelari dar ocazional la condus sau uitat la tv.aceste probl au inceput cam de un an de zile
Buna ziua,
Am si eu o mare problema dc cine poate sa ma ajute.
De circa 2 luni de zile am dureri permanente de cap de obicei ele sunt pe partea stanga dar mai urca si pe bolta craniana si chiar la ceafa durerea nu este foarte intensa este destul de suportabila este mai mult ca o presiune care pleaca si pe ochi pina sub pomete in afara de aceasta durere de cap am si stare de greata, plus cap tulbure.Am facut ct, rmn, encfalograma, analize de sange toate au iesit bine, momentan fac tratament cu carbamazepina ultimul diagnostic fiind nevralgie de trigemen dar fara vreo ameliorare a starii mele.
Am si eu o mare problema dc cine poate sa ma ajute.
De circa 2 luni de zile am dureri permanente de cap de obicei ele sunt pe partea stanga dar mai urca si pe bolta craniana si chiar la ceafa durerea nu este foarte intensa este destul de suportabila este mai mult ca o presiune care pleaca si pe ochi pina sub pomete in afara de aceasta durere de cap am si stare de greata, plus cap tulbure.Am facut ct, rmn, encfalograma, analize de sange toate au iesit bine, momentan fac tratament cu carbamazepina ultimul diagnostic fiind nevralgie de trigemen dar fara vreo ameliorare a starii mele.
consult Stomatologie. ORL. oftalmologie ( fund de ochi) ai facut?
buna seara
am facut si consult oftalmologic si orl chiar de cete doua ori fiecare mai putin stomatologic.
am facut si consult oftalmologic si orl chiar de cete doua ori fiecare mai putin stomatologic.
Buna ziua! de o luna ma confrunt cu dureri de cap in zona cefii, stare de voma si o amorteala in spate cand stau cu capul pe perna. Am consultat un neurolog si mi-a recomandat un RMN. am facut si totul este normal... am fost si la oftamolog si nu am probleme...in momentul cand ma masez pe ceafa si cap durerea cedeaza, si nu apare tot timpul cand dorm nu am nimic, durerea incepe sa apara dimineata pe la orele 10... am facut masaj cu antiinflamator am luat si arcoxia... dar durerea persiata
sper sa ma ajutati cu un raspuns!
sper sa ma ajutati cu un raspuns!
radiografii la coloana cervicala, verificare tensiune artetiala ar ajuta la stabilirea cauzei
problema poate fi si la distanta...tract digestiv, rinichi...
problema poate fi si la distanta...tract digestiv, rinichi...
Domnul doctor Valeriu as dorii sa va expun si eu problema cu care ma confrunt v.as ruga din suflet sa.mi da.ti un diagnóstic sa pot face tratament.Deci am facut endoscopie si au zis ca am bacteria Pryori bun, pina aici am luat antibiotice 1000 amoxicilina si clarilind de 500 mg plus omeprazol deci antibioticele am luat timp de o sapt dupa care am continuat cu omeprazol stare sa imbunatatţit putin dar daca maninc mai mult ametesc si apare un fel de nod in git gura uscata ameteli si din aceste cauza mai fac si atacuri de panica.Analizele au iesit bine stomacul nu ma doare duar ca ametesc tot timpul si fac atacuri 1 pe zi de fiecare data dupa ce maninc. DOCTORII DE AICI M.AU TRIMIS LA PSHIATRIE CA SI CIND AS AVEA STARI DE ANXIETATE. INTREBAREA E DE CE SE INTIMPLA TOATE ACESTE DUPA CE MANINC...MI.AM PIERDUT SPERANTA Sà SINT FOARTE SUPARAT PE DOCTORII DE AICI EU LE TOT EXPLIC CA SE INTIMPLA DUPA CE MANINC IAR EI IMI ZIC ALTCEVA. SI INGHITITURIILE DE SCUIPAT SINT difÃcile.Daca nu maninc sau beau lichide nu mi asa rau.va multumesc
Gresala este in Alimentatie
alimentele greu digerabile sau care organismul tau NU le tolereaza.. necesita efort din partea organismului.. se produce o vasodilatatie a vaselor din abdomen.. care atrag mai mult sange acolo si fura acel sange de la circulatia cerebrala
e cazul sa tii un post foarte strict si sa faci cura de detyoxifiere a colonului
dupa care NU mai consumi nicodata.. Lactate ( doar chisleag si branza de casa foarte rar), niciodata mezeluri, pariser, pateuri... doar carne slaba si peste.
Fara fructe citrice, acre, acide
practic daca devii un vegetarian 80 la suta.. scapi de probleme fara medici
alimentele greu digerabile sau care organismul tau NU le tolereaza.. necesita efort din partea organismului.. se produce o vasodilatatie a vaselor din abdomen.. care atrag mai mult sange acolo si fura acel sange de la circulatia cerebrala
e cazul sa tii un post foarte strict si sa faci cura de detyoxifiere a colonului
dupa care NU mai consumi nicodata.. Lactate ( doar chisleag si branza de casa foarte rar), niciodata mezeluri, pariser, pateuri... doar carne slaba si peste.
Fara fructe citrice, acre, acide
practic daca devii un vegetarian 80 la suta.. scapi de probleme fara medici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Afectiune neurologica?
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 4am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap de o luna
- 147Ameteli si stari de panica !
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 4Criza musculara (ciudata), ameteala, droguri
- 13Atac de panica?
- 5Ureche nas gat
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 34Ameteli de o luna de zile
- 3Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
- 9Cred ca am depresie! Va rog, ajutati-ma cu un raspuns!
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 5Nod în gât și piept
- 8Pentru cei cu ameteala ramasa dupa vertij puternic
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: