am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap de o luna
De o luna de zile am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap, iar de cand mi-a aparut aceasta flegma a inceput sa mi se usuce si gatul, dar gatul uscat nu il am mereu am momente o zi da, una nu. Nu pot sa imi dau seama daca toate astea se intampla si de la nas.
Am luat multe tratamente cu antibiotice si nu mi-a trecut.De cand mi-a aparut simt nevoia sa inghit din minut in minut si asta chiar ma deranjeaza.As vrea sa-mi recomandati si mie un tratament sau macar unde sa ma mai duc.
Am luat multe tratamente cu antibiotice si nu mi-a trecut.De cand mi-a aparut simt nevoia sa inghit din minut in minut si asta chiar ma deranjeaza.As vrea sa-mi recomandati si mie un tratament sau macar unde sa ma mai duc.
4 comentarii
pentru a indica untratament trebue sa stim ce ai!
faci un consult la ORL.. si unul la Gastrologie.
pana luni.. inceraca sa eviti tot ce tine de acru, condimentat, acidulat . rece si tigari!
Multe bauturi calde.
ACC 200 la 12 ore.
tantum verde de supt
Ulei de catina cate 5 pic la 4 ore.. in nas in poziite culcata...casa ajunga in gat!
faci un consult la ORL.. si unul la Gastrologie.
pana luni.. inceraca sa eviti tot ce tine de acru, condimentat, acidulat . rece si tigari!
Multe bauturi calde.
ACC 200 la 12 ore.
tantum verde de supt
Ulei de catina cate 5 pic la 4 ore.. in nas in poziite culcata...casa ajunga in gat!
Buna ziua!Am si eu aceasi problema flegma in gat.Totul a inceput cu o simpla raceala la inceput a fost doar tuse pentru ca sunt insarcinata nu am luat nici o pastila dar in schimb am cumparat un sirop pe baza de plante pentru tuse, de cand am luat acel sirop tusea a incetat dar in schimb am inceput sa elimin flegma, care se elimina foarte usor si totul dureaza de 2 luni.acum am un nod in gat si elimin mai rar flegma.
Va rog sa imi recomandati un tratament sau ceva pentru ca sunt foarte speriata mai ales ca sunt insarcinata
Va rog sa imi recomandati un tratament sau ceva pentru ca sunt foarte speriata mai ales ca sunt insarcinata
inhalatii si gargara.
tab de supt cu propolis
regim alimentar fara acru, rece, acidulat si fructe citrice
tab de supt cu propolis
regim alimentar fara acru, rece, acidulat si fructe citrice
va multumesc pentru recomandare si ca mi-ati raspuns intr-un timp atat de scurt
va multumesc din suflet si o sa va urmez sfatul
va multumesc din suflet si o sa va urmez sfatul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9hipotiroidita - tratament cu Euthrox
- 5poate fi tumora?
- 4probleme cu gatul
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 2senzatie de jena in gat
- 3Nod in gat de cateva zile
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 3globul Hystericus (senzatie de nod in gat)
- 1Senzaţie de nod în gât
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 5Nod in Gat
- 9Senzatia de nod în gat
- 4Senzatie de nod in gat
- 1Nod in gat
- 3Senzație de papila mărită în gât în spatele limbii
- 1Respirație greoaie și tuse seaca
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 1Probleme cu gatul si pieptul
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: