Sa fie cauza organică sau psihica?
De vreo cateva zile am o senzatie de oboseala, ma simt mereu amețită, cand ma uit la lucrurile de jur am impresia ca se balanseaza, plus de asta imi tremura mereu si capul, faza cu tremuratului capului am avut si prin 2015 .Rmnul a fost ok..Am fost la neurolog el a observat un tremurat la mana stanga..A zis ca e posibil sa fie tremor esential sau ceva cu tiroida si mai întâi să văd dacă e totul ok...Am avut si stari de derealizare.Acum 6 ani am avut depresie etc..
Nu stiu ce sa fac ca sa aflu cauza stărilor mele...Cand scriu acest mesaj simt cum imi tremura degetele...cand tin telefonul in mana...Nu stiu ce trebuie să fac.
Nu stiu ce sa fac ca sa aflu cauza stărilor mele...Cand scriu acest mesaj simt cum imi tremura degetele...cand tin telefonul in mana...Nu stiu ce trebuie să fac.
2 comentarii
Verificați mai întâi dacă este o problemă medicală, iar dacă aceasta se exclude, mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau psihiatru pentru un diagnostic sigur, iar pe baza diagnosticului veți decide ce urmați mai departe.
Lore, fix ce ai facut acum 5 ani de ti-a trecut tremuratul sau s-a ameliorat, asta trebuie sa faci si acum, dar varianta scurta, ca poate atunci ai bajbait, ai fost pe la mai multi medici. Ai "reteta"! Daca te-ai dus la psihiatru si ti-a dat tratament pentru depresie, derealizare si ce mai ai avut eventual, du-te si acum sa te consulte, nu mai amana; daca ti-a trecut atunci cu un anumit medicament, aminteste-ti cu care si insista sa ti-l dea din nou; daca ai fost internata si ti-a trecut in urma tratamentului din spital, interneaza-te din nou sau macar cauta fisa de externare si vezi ce medicamente ai primit acolo. N-ar strica sa-si scrii intr-un carnetel "reteta" pt. vindecare, ca daca vei mai tremura in viitor sa stii ce e de facut si de unde vine tremuratul. Hai, succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 1Varsaturi, ameteli, dureri al oaselor
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 2Am ameteli doar noaptea
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 7durere de cap si ameteala
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 8Un posibil cancer?
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 1circulatie cerebrala proasta?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: