Sa fie cauza organică sau psihica?

11-09-2020
Lorexxxxx
Nu este medic/terapeut
Lorexxxxx
De vreo cateva zile am o senzatie de oboseala, ma simt mereu amețită, cand ma uit la lucrurile de jur am impresia ca se balanseaza, plus de asta imi tremura mereu si capul, faza cu tremuratului capului am avut si prin 2015 .Rmnul a fost ok..Am fost la neurolog el a observat un tremurat la mana stanga..A zis ca e posibil sa fie tremor esential sau ceva cu tiroida si mai întâi să văd dacă e totul ok...Am avut si stari de derealizare.Acum 6 ani am avut depresie etc..
Nu stiu ce sa fac ca sa aflu cauza stărilor mele...Cand scriu acest mesaj simt cum imi tremura degetele...cand tin telefonul in mana...Nu stiu ce trebuie să fac.
2 comentarii
0
12-09-2020, ora 17:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Verificați mai întâi dacă este o problemă medicală, iar dacă aceasta se exclude, mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau psihiatru pentru un diagnostic sigur, iar pe baza diagnosticului veți decide ce urmați mai departe.
0
12-09-2020, ora 18:18
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Lore, fix ce ai facut acum 5 ani de ti-a trecut tremuratul sau s-a ameliorat, asta trebuie sa faci si acum, dar varianta scurta, ca poate atunci ai bajbait, ai fost pe la mai multi medici. Ai "reteta"! Daca te-ai dus la psihiatru si ti-a dat tratament pentru depresie, derealizare si ce mai ai avut eventual, du-te si acum sa te consulte, nu mai amana; daca ti-a trecut atunci cu un anumit medicament, aminteste-ti cu care si insista sa ti-l dea din nou; daca ai fost internata si ti-a trecut in urma tratamentului din spital, interneaza-te din nou sau macar cauta fisa de externare si vezi ce medicamente ai primit acolo. N-ar strica sa-si scrii intr-un carnetel "reteta" pt. vindecare, ca daca vei mai tremura in viitor sa stii ce e de facut si de unde vine tremuratul. Hai, succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul