Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
Buna ziua, am 29 de ani si de 4 ani sufar enorm din cauza unor simptome inexplicabile, am facit o multime de teste si toate sunt bune (analiza generala de singe, MRI la cap, endoscopia, mi-au monitorizat inima si totul e bine, test de balansare )simptomele sunt urmatoarele : stare de lesin si rigiala foarte puternica (cer scuze ) mi se ridica ca un nod, asa un tip de curent prin esofag, slabiciuni, vertigo foarte puternic, citeodata nici nu pot merge, parca si respiratia greoaie.Medicii vorbesc de anxietate, caci e mai usor sa dai vina pe ceva decit sa cauti adevaratul motiv, eu nu sunt o fire pasiva si nemultumita am uitat sa specific ca toate testele au fost facut in SUA.Va rog mult sa ma ajutati, poate o idee sau cineva sa intilnit cu asa probleme.
2 comentarii
Se fac intai testele la inima, apoi cele endocrinologice. Daca eliminati partea fizica raman somatizarile de Anxietate pentru care puteti primi tratament si psihoterapie, daca e nevoie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 2ameteala, cauze si remedii
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 4Lovitura la cap
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 3ameteli si oboseala
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 4Stare de ameteala
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 0Ameteala
- 2ameteli
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 2Interpretare RMN
- 4Stare Ameteala
- 20Ureche înfundata, stare de amețeală
- 1Dureri de stomac și de cap
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: