Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
![Natalia 123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 29 de ani si de 4 ani sufar enorm din cauza unor simptome inexplicabile, am facit o multime de teste si toate sunt bune (analiza generala de singe, MRI la cap, endoscopia, mi-au monitorizat inima si totul e bine, test de balansare )simptomele sunt urmatoarele : stare de lesin si rigiala foarte puternica (cer scuze ) mi se ridica ca un nod, asa un tip de curent prin esofag, slabiciuni, vertigo foarte puternic, citeodata nici nu pot merge, parca si respiratia greoaie.Medicii vorbesc de anxietate, caci e mai usor sa dai vina pe ceva decit sa cauti adevaratul motiv, eu nu sunt o fire pasiva si nemultumita am uitat sa specific ca toate testele au fost facut in SUA.Va rog mult sa ma ajutati, poate o idee sau cineva sa intilnit cu asa probleme.
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Se fac intai testele la inima, apoi cele endocrinologice. Daca eliminati partea fizica raman somatizarile de Anxietate pentru care puteti primi tratament si psihoterapie, daca e nevoie.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 2ameteali puternice in diverse momente si situatii
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 4Ce poate fi ?
- 7ma doare capul + ameteli
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 11senzatia de picare din picioare
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 1Amețeli
- 0Ameteli
- 1Senzatii de lesin si puncte albe.
- 1Amețeli și grețuri
- 2O parere va rog..Nu stiu ce am
- 0Ateroame parietale calcificate
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 10Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: