Tiuit în urechi plus ameteli

Bună ziua,
Mama mea în vârstă de 65 de ani are probleme cu amețelile mari. Totul a început acum 2 ani când a avut o sincopa datorita căreia a fost diagnosticata cu Covid. A urmat tratament dar a rămas cu o oboseala continua.. Acum 3 luni a suferit o alta sincopa, cardiologul i-a descoperit ca inima ei este în continua fibrilație, a făcut coronarografie care a ieșit bine, a urmat o vizita la neurolog care în urma unui ct și unui eco doppler cervical a concluzionat ca lucrurile sunt ok și acolo.. Problema este ca ea se simte din ce în ce mai rău.. Simptomele sunt oboseala, și acum arena niște flash-uri cu un tiuit puternic în urechi și cap și amețeli puternice. Totul durează câteva minute după care își revine..
Nu mai știu unde sa merg și ce sa mai investigheze.. dacă ma puteți îndruma v-as fi recunoscătoare.
Menționez ca urmează tratament cu: Rytmonorm 3/zi, Betaloc 1/2, Xarelto și Sortis.
Mama mea în vârstă de 65 de ani are probleme cu amețelile mari. Totul a început acum 2 ani când a avut o sincopa datorita căreia a fost diagnosticata cu Covid. A urmat tratament dar a rămas cu o oboseala continua.. Acum 3 luni a suferit o alta sincopa, cardiologul i-a descoperit ca inima ei este în continua fibrilație, a făcut coronarografie care a ieșit bine, a urmat o vizita la neurolog care în urma unui ct și unui eco doppler cervical a concluzionat ca lucrurile sunt ok și acolo.. Problema este ca ea se simte din ce în ce mai rău.. Simptomele sunt oboseala, și acum arena niște flash-uri cu un tiuit puternic în urechi și cap și amețeli puternice. Totul durează câteva minute după care își revine..
Nu mai știu unde sa merg și ce sa mai investigheze.. dacă ma puteți îndruma v-as fi recunoscătoare.
Menționez ca urmează tratament cu: Rytmonorm 3/zi, Betaloc 1/2, Xarelto și Sortis.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 5Tratament lipsa de calciu
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 9Ameteala permanenta
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 2Frig + ameteala
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 2Lichid in ureche
- 2Vajait in cap si urechi
- 0Pierderi de echilibru si amorteli.
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
- 5Ureche infundata, tiuit, clipocit de aproape 3 luni
- 7Țiuit în ureche!
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: