Ajutor! mi se pune un nod in gât și respir foarte greu
Buna seara ! De câteva zile ma confrunt cu o problema, mi se pune un nod in gât și respir foarte greu, în același timp și ametesc ! Ce pot face ? Ce medic pot consulta? Va multumesc!
7 comentarii
Bună seara! Ați mai avut astfel de simptome? Vă știți cu boli pulmonare, cardiace, alergice? În ce condiții au apărut simptomele (repaus, efort, stres)? Mergeți la pneumologie pentru a face o spirometrie care evaluează funcția pulmonară, dacă totul iese normal mergeți și la alergologie, e posibil ca anumiți iritanți din mediu să declanșeze un bronhospasm, care vă dă senzația aceea de nod în gât, plus dispnee (lipsă de aer). Dacă nu aveți nimic nici la alergologie, mergeți la cardiolog, e posibil să fie o afecțiune cardiacă care să dea dispneea și vertijul. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
Buna seara! Va multumesc pentru raspuns ! Am fost la cardiologie si a iesit totul bine, problema e ca la cardiologie mi s-a spus că e posibil sa fie o sarcina, dar oare nu e prea devreme având în vedere că sunt doar 7 zile de la actul sexual ? Testul de sarcina mi s-a spus că pot sa il fac doar dupa 2 saptamani. Sunt normale simptomele dupa doar 7 zile ?
Bună seara! Pot fi manifestările unei sarcini, deși la o săptămână e destul de devreme. Dacă până acum nu ați mai avut astfel de simptome, și nu aveți boli cronice, e posibil să fie de la sarcină. Faceți un test în 1-2 săptămâni și vedeți rezultatul. Dacă simptomele mai apar este bine să discutați despre ele și cu medicul care se va ocupa de sarcina dumneavoastră. O seară liniștită!
Buna seara! Am facut un test de sarcina si din pacate este negativ... simptomele au rămas la fel.
Bună seara! Repetați testul peste 1-2 săptămâni. Puteți lua acid folic și vitamine prenatale e posibil să amelioreze și simptomatologia. Dacă testul va fi negativ și peste 1-2 săptămâni, iar simptomele vor mai fi prezente puteți merge la pneumologie și alergologie pentru a investiga acea dispnee. O seară liniștită!
Cu mult drag! Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu plăcere! O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 2O intrebare.
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 6raguseala persistenta cu secretii mucoase sub forma de galme
- 3De vreo 2 zile simt ca am ceva in gat, ca un nod
- 3'nod' in gat
- 5nod (jena in gat)
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 3globul Hystericus (senzatie de nod in gat)
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 2Diagnostic gat probleme
- 9Cred ca am depresie! Va rog, ajutati-ma cu un raspuns!
- 2Nod in gat si gat uscat
- 1Arsuri în gat
- 3Ajutati-ma! am un disconfort mereu in gat
- 5Senzatie de nod in gat
- 4Rinita cronica?
- 2Jena in gat (disconfort general)
- 5Problema tot persista
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: