Ajutor! mi se pune un nod in gât și respir foarte greu

26-06-2019
Ioanna1101
Nu este medic/terapeut
Ioanna1101
Buna seara ! De câteva zile ma confrunt cu o problema, mi se pune un nod in gât și respir foarte greu, în același timp și ametesc ! Ce pot face ? Ce medic pot consulta? Va multumesc!
7 comentarii
0
30-06-2019, ora 21:32
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Bună seara! Ați mai avut astfel de simptome? Vă știți cu boli pulmonare, cardiace, alergice? În ce condiții au apărut simptomele (repaus, efort, stres)? Mergeți la pneumologie pentru a face o spirometrie care evaluează funcția pulmonară, dacă totul iese normal mergeți și la alergologie, e posibil ca anumiți iritanți din mediu să declanșeze un bronhospasm, care vă dă senzația aceea de nod în gât, plus dispnee (lipsă de aer). Dacă nu aveți nimic nici la alergologie, mergeți la cardiolog, e posibil să fie o afecțiune cardiacă care să dea dispneea și vertijul. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
0
30-06-2019, ora 23:14
Ioanna1101
Nu este medic/terapeut
Ioanna1101
Buna seara! Va multumesc pentru raspuns ! Am fost la cardiologie si a iesit totul bine, problema e ca la cardiologie mi s-a spus că e posibil sa fie o sarcina, dar oare nu e prea devreme având în vedere că sunt doar 7 zile de la actul sexual ? Testul de sarcina mi s-a spus că pot sa il fac doar dupa 2 saptamani. Sunt normale simptomele dupa doar 7 zile ?
0
01-07-2019, ora 21:58
Pneumologie, Iași
Bună seara! Pot fi manifestările unei sarcini, deși la o săptămână e destul de devreme. Dacă până acum nu ați mai avut astfel de simptome, și nu aveți boli cronice, e posibil să fie de la sarcină. Faceți un test în 1-2 săptămâni și vedeți rezultatul. Dacă simptomele mai apar este bine să discutați despre ele și cu medicul care se va ocupa de sarcina dumneavoastră. O seară liniștită!
0
01-07-2019, ora 22:11
Ioanna1101
Nu este medic/terapeut
Ioanna1101
Buna seara! Am facut un test de sarcina si din pacate este negativ... simptomele au rămas la fel.
0
01-07-2019, ora 22:25
Pneumologie, Iași
Bună seara! Repetați testul peste 1-2 săptămâni. Puteți lua acid folic și vitamine prenatale e posibil să amelioreze și simptomatologia. Dacă testul va fi negativ și peste 1-2 săptămâni, iar simptomele vor mai fi prezente puteți merge la pneumologie și alergologie pentru a investiga acea dispnee. O seară liniștită!
0
01-07-2019, ora 23:01
Ioanna1101
Nu este medic/terapeut
Ioanna1101
Va multumesc mult! O seara buna !
0
03-07-2019, ora 19:39
Pneumologie, Iași
Cu mult drag! Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu plăcere! O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •