Nod in Gat

De aproape o saptamana am o senzatie de nod in gat care nu mai trece. Am consultat un medic care mi-a recomandat niste antibiotice. Nici un efect. Nu am dureri.
Poate fi ceva grav?
Poate fi ceva grav?
2 comentarii

V-ati facut investigatiile medicale?
Nodul in git apare si la persoanele cu tulburari anxioase. Sinteti o persoana mai timida, aveti trac in situatii sociale, de vorbit in public sau cind trebuie sa luati contact cu persoane pe care nu le cunoasteti? S-a intimplat vreun eveniment major in viata dumneavoastra in urma cu o saptamina care sa va produca nemultumire sau teama? daca raspunsul la aceste intrebari este da, s-ar putea ca nodul in git sa aiba o cauza psihologica si atunci ati putea beneficia de sfatul unui psiholog sau psihoterapeut.
Nodul in git apare si la persoanele cu tulburari anxioase. Sinteti o persoana mai timida, aveti trac in situatii sociale, de vorbit in public sau cind trebuie sa luati contact cu persoane pe care nu le cunoasteti? S-a intimplat vreun eveniment major in viata dumneavoastra in urma cu o saptamina care sa va produca nemultumire sau teama? daca raspunsul la aceste intrebari este da, s-ar putea ca nodul in git sa aiba o cauza psihologica si atunci ati putea beneficia de sfatul unui psiholog sau psihoterapeut.

eu am acesta senzatie dupa mese...dar nu mereu.in special seara.acum 3 zile am mancat pe la vreo 12 noaptea si dupa ultima inghititura am simtit acest nod in gat.care a durat circa 1 zi. acesta a aparut probabil si din cauza ca am mancat in graba.iar acum.am aceeasi senzatie...tot in urma unei mese de seara.as dori si eu un raspuns cu ce tre sa fac sa scap repede de aceasta "boala".pt ca este foarte suparatoare mai ales cand vreau sa adorm.multumesc anticipat...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ceva in gat
- 4senzatia ca mi-a crescut ceva in gat
- 3am un gat foarte ingust si putin inflamat
- 7vreau sa zimbesc din nou
- 10Tuse seaca, senzatie de nod in gat si secretii nazale
- 9senzatie de nod in gat + depresie
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 4Am ceva in gat, fara sa ma doara sau sa ma derajeze cand mananc sau inghit
- 1omulet inflamat si senzatie de nod in gat
- 4Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot
- 2Senzati in gat
- 0Senzatie de nod in gat
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 1Nod in gat
- 4Reflux gastroesofagian + Infectie si raguseala de o luna
- 1Culoare maro in sputa si senzatie de nod in gât după ce m-am lăsat de fumat
- 2Gust amar, gatul uscat și amar, buzele de parca a mâncat ardei iute
- 6Disconfort la nivelul esofagului / gatului / urechilor
- 2Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: