am un gat foarte ingust si putin inflamat
In urma cu 1 an jumatate am simtit un nod in gat, am fost la medicul orl si mi-a spus ca am un gat foarte ingust si putin inflamat.Mi-a recomandat Cefalexina si Tantum verde.De curand am descoperit ca am si glanda tiroida urmant un tratament cu Eutirox 1mg/3 ori pe saptamana.Problema mea este ca permanent simt ca am mucoasa in gat si pana nu tusesc nu se rupe si nu o pot expectora.Aceasta mucoasa o simt mai mult pe partea dreapta unde am si un nodul tiroidian calcifiat.Dimineata cand ma trezesc am foarte mult mucoasa lipita de gat si pana nu tusesc nu o pot expector(rupe).Va rog sa imi dati un sfat
3 comentarii
Scuze Eutirox 25mg/3 ori pe saptamana.Cateodata ma doare si marul lui Adam iar cand incerc sa inghit saliva simt o pocnitura in gat ca si cand s-ar sparge o picatura de apa
Un an jumatate de la ultimul control...cam mult...s-ar impune, cred, un nou consult ORL.
in aceasta perioada am consultat mai multi medici orl endocrinolog generalist si tot nu am scapat de senzatia de nod in gat.am uitat sa spun ca am avut astm bronsic cand am fost mica, si acum mi s-a spus ca astmul a revenit.am urmat o perioada de5luni cusinguler seretide teotard si ketotifen.Este posibil sa simt permanent in gat mucoas gelatinoasa din cauza ca am gatul forte ingust. Pana sa am nodul in gat aveam dureri marin de cap aproape zilnic dar adata cu aparitia acestuia au disparut.Crede-ti ca are vreo legatura.astept sfturile dv. va rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2noduli pe gat. la ce medic sa merg?
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 140infectie in gat
- 4infectie in gat
- 3nod in gat
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 4Ganglioni, nod in gat, amigdala inflamata
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 2Nod in gat si raguseala
- 2hipotiroida + simt un nod in gat care ma sufoca
- 4Puncte albe in gat
- 1Senzatie de ceva in gat
- 4Urgent rasp - nod in gat
- 5Nod in Gat
- 1Nod in zona gatului
- 0Regurgitatie si senzatie de ceva in gat
- 4Rinita cronica?
- 1Nod in gat dupa ce fumez