nelamurire in legatura cu contactul sexual protejat | Forumul Medical ROmedic

nelamurire in legatura cu contactul sexual protejat

12-11-2010
alexandru_alex
Nu este medic/terapeut
alexandru_alex
Am o intrebare.Am facut sex cu o prietena si am folosit prezervativul, deci 98% sunt ferit de bolile cu transmitere sexuala, dar majoritatea femeilor in timpul actului sexual cand se excita se umezesc, iar testiculele chiar daca ai prezervativ intra intr-un anumit contact cu acel lichid/umezeala.Nu se pot transmite BTS prin acest mod?Va multumesc.Si as mai avea multe nedumeriri, dar trebuie sa aiba timp cineva sa ma asculte :)
4 comentarii
0
12-11-2010, ora 08:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scrie pe prospectul de la prezervative ca ele nu te pot feri 100 % nici de sarcini, nici de BTS.

Daca tu sau partenera va suspectati de vreo BTS, mergeti imediat si va tratati amandoi. Nu lasati timpul sa treaca, ca sunt f periculoase.

Cu pace,

Clara
0
13-11-2010, ora 18:10
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
BTS SE IAU PRIN CONTACT DIRECT CU MUCOASELE ASA CA NU E PROBLEMA DAR SA TE PROTEJEZI IN CONTINUARE :-)
0
16-11-2010, ora 11:33
alexandru_alex
Nu este medic/terapeut
alexandru_alex
Da, dar nu mi-a raspuns nimeni la o itrebare.Daca folosesc prezervativul iar testicolele mele intra in cotnact cu lichidul care se scurge in timpul actului sexual din vagin, pot sa iau vre-o boala ?multumesc
0
22-11-2010, ora 15:46
special
Nu este medic/terapeut
special
cred ca e posibil
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: