prezervativ cu probleme | Forumul Medical ROmedic

prezervativ cu probleme

20-07-2010
submarinu
Nu este medic/terapeut
submarinu
Buna ziua,

Am avut un contact sexual cu prietena mea. Am folosit prezervativ iar dupa am observat ca avea o mica gaura cam la 1.5 - 2 cm fata de varf. E posibil sa fi fost asa din fabricatie sau e posibil sa se fi gaurit in timpul actului.
Mentioez ca nu am ejaculat in ea, ci am retras la timp. Imi este teama ca acel lichid care se elimina pana la ejaculare sa nu fi trecut prin gaura.

Actul s-a petrecut pe data de 19 iar ea a avut ultima perioada de menstruaie pe 26.

Ce e de facut? Ma ingrijorez degeaba? Stiam ca sexul dinaintea perioadei de menstruatie este aproape sigur.

Multumesc
3 comentarii
0
20-07-2010, ora 20:40
submarinu
Nu este medic/terapeut
submarinu
Am uitat sa precizez faptul ca spartura la prezervativ era cat sa incapa un fir de par.
0
21-07-2010, ora 22:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu aveti motive sa va ingrijorati, fiindca era probabil in afara perioadei fertile. In asemenea cazuri, este foarte improbabil sa ramana insarcinata, chiar si fara prezervativ de loc.

Probabil ca era deja gaurit. Cand se intampla in timpul actului sexual, ruptura e mult mai mare.
0
22-07-2010, ora 09:26
submarinu
Nu este medic/terapeut
submarinu
Multumesc mult. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: