prezervativ cu probleme
Buna ziua,
Am avut un contact sexual cu prietena mea. Am folosit prezervativ iar dupa am observat ca avea o mica gaura cam la 1.5 - 2 cm fata de varf. E posibil sa fi fost asa din fabricatie sau e posibil sa se fi gaurit in timpul actului.
Mentioez ca nu am ejaculat in ea, ci am retras la timp. Imi este teama ca acel lichid care se elimina pana la ejaculare sa nu fi trecut prin gaura.
Actul s-a petrecut pe data de 19 iar ea a avut ultima perioada de menstruaie pe 26.
Ce e de facut? Ma ingrijorez degeaba? Stiam ca sexul dinaintea perioadei de menstruatie este aproape sigur.
Multumesc
Am avut un contact sexual cu prietena mea. Am folosit prezervativ iar dupa am observat ca avea o mica gaura cam la 1.5 - 2 cm fata de varf. E posibil sa fi fost asa din fabricatie sau e posibil sa se fi gaurit in timpul actului.
Mentioez ca nu am ejaculat in ea, ci am retras la timp. Imi este teama ca acel lichid care se elimina pana la ejaculare sa nu fi trecut prin gaura.
Actul s-a petrecut pe data de 19 iar ea a avut ultima perioada de menstruaie pe 26.
Ce e de facut? Ma ingrijorez degeaba? Stiam ca sexul dinaintea perioadei de menstruatie este aproape sigur.
Multumesc
3 comentarii
Am uitat sa precizez faptul ca spartura la prezervativ era cat sa incapa un fir de par.
Nu aveti motive sa va ingrijorati, fiindca era probabil in afara perioadei fertile. In asemenea cazuri, este foarte improbabil sa ramana insarcinata, chiar si fara prezervativ de loc.
Probabil ca era deja gaurit. Cand se intampla in timpul actului sexual, ruptura e mult mai mare.
Probabil ca era deja gaurit. Cand se intampla in timpul actului sexual, ruptura e mult mai mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 1E mai sigur prezervativul?
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 3In timpul actului sexual...
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 10dezvirginare ori ba
- 3se poate scurge sperma pe langa prezervativ?
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 10Insarcinata sau nu?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 13Probleme prezervativ
- 1Intarziere menstruatiei dupa Escapelle ! Urgent.
- 14S-a spart prezervativul
- 4Prezervativ alunecat pana la jumatate
- 23Ce bts se iau cu prezervativ ?
- 1Folosirea prezervativului lubrifiat
- 4Frica de sex..
- 0Cred ca nu am pus corect prezervativul
Mai multe informații despre: Prezervativul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: