se poate scurge sperma pe langa prezervativ?
Cred ca am facut o prostie. La ultimul contact sexual (protejat-prezervativ), partenerul dupa ejaculare nu s-a retras, ci a mai continuat cateva secunde. Dupa am obseervat o secretie alba pe prezervativ, si la baza penisului.stiu ca este normal sa am si eu un lubrefiant natural, dar mi0e teama ca aceasta scurgere sa nu fie sperma. am verificat daca prezervativul era spart, si nu era. ma ingrijoreaza acele cateva secunde de dupa ejaculare, nu as vrea sa iau postinor pt orice tampenie. e posibil sa se fi scurs sperma pe langa prezervativ? :-ss
3 comentarii
Se poate, dar sansa de a ramane in acest fel insarcinata este foarte, foarte mica, stai linistita si nu te panica.
am o intrebare...acum o saptamana am intretinut un act sexual k iubitul meu.si i.a iesit un pik prezervatiul...da nu d tot.doar putin.si dupa c l.a pus inapoi am continuiat..e posibil..sa se fi scurs sperma p langa...mie frik...s nu fiu insarcinata...nu am nici un simptom.ciclu ar trb s imi vina in 1.da tot mie frik.cu cat timp inaintea ciclului apar durerile?
v rog sa.mi raspundeti
v rog sa.mi raspundeti
salut in data de 20 am facut dragoste cu prietena mea cand am termiant a iesit sperma din prezervativ la baza si pe pat am verificat nu era spart, prietena mea a luat in 10 minute pilula escapel sunt sanse sa fie insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4un sfat: am auzit ca prezervativele nu sunt sigure
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 2Prezervativul - siguranta folosirii lui- ce parere aveti?
- 3In timpul actului sexual...
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 3siguranta prezervativ
- 2pot sa faci copii cu o cantitate mica de sperma?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 38viermi gelatinosi in sperma
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 1Prezervativ cu defect din fabricatie
- 1in urma unei raceali.. am sperma amestecata cu sange
- 1prezervativul ca si protectie?
- 9scurgeri de spermă în timpul somnului
- 2Poate iesi sperma din prezervativ?
- 1Venirea spermei
- 1Folosirea prezervativului lubrifiat
- 0Probleme rulare prezervativ
- 0Alegerea prezervativului
- 0Contracepție dubla
Mai multe informații despre: Prezervativul sperma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: