probleme cu prezervativul
buna ziua.am 17 ani...si cred ca am o problema destul de mare.sau cel putin asa zic eu.acum cateva zile am avut un act sexual.si eram f f f obosit.dar erectia era cat de cat OK.totul pana am ajuns la prezervativ.cum mi am pus prezervativul cum sa rupt filmul.erectia nu dispare de tot dar suficient cat sa ma enerveze ca nu pot sa satisfac persoana iubita.e ceva grav.sau e de vina prezervativul.nu vreau sa risc si sa renunt la el.asa ca va rog sa mi dati o solutie.va multumesc.
5 comentarii
Stai linistit. Nu ai nici o problema. E oboseala, nu trebue sa fortezi. Acum ca ai un antecedent, te gandesti la asta si faci mai rau...gandurile incurca. Relaxeazate, joacate cu ea si imbraca prezervativul in ultimul moment..sau cel mai bine sa faca prietena acest lucru.
hey...am 18 ani si mi-am inceput recent viata sexuala...primele dati nu am avut probleme dar aqum am probleme mari cu prezervativul...am aceeasi problema care o are "Maniac" mereu fara sa fiu obosit...si ma simt jenat...e aiurea rau... am incercat sa imi controlez gandurile dar tot nu reusesc...nu stiu ce sa mai fac !!!!
pai.. NU trebue sa incerci sa controlozi gandurile...
Gandurile NU se pot controla.
trebue sa faci in asa fel.. si sa te simmti asa de implicat in ce faci.. ca sa NU ai nici un fel de alt gand!
trebue intradevar sa.ti placa persoana cu care esti.. si atunci n.o sa fie probleme!
Gandurile NU se pot controla.
trebue sa faci in asa fel.. si sa te simmti asa de implicat in ce faci.. ca sa NU ai nici un fel de alt gand!
trebue intradevar sa.ti placa persoana cu care esti.. si atunci n.o sa fie probleme!
Bună seara!
Am 18 ani si dupa cum se pare, am o problema destul de grava si anormala pentru varsta asta. Eram impreuna cu persoana iubita in pat dupa ce am terminat preludiul si sa consumam actul in sine, aveam erectie, totul era normal ( Tin sa mentionez ca am avut contact protejat cu inca 5 fete inaintea ei dar nu mi s-a mai petrecut asa ceva decat acum 2-3 ani dar trecuse ) iar cand sa pun prezervativul.. Hocus pocus!A disparut erectia.. In momentul ala orgoliul meu a murit, Dumnezeu sa-l odihneasca! I-am cerut iubitei sa ma lase sa fac un dus sa-mi revin. Dupa ce am iesit din baie, totul bine si frumos, eram pe cale de a face dragoste, cand sa pun prezervativul la fel.. "S-a luat curentul" pentru a doua oara.. In momentul acela era vizibil suparata si mi-a spus ca este vina ei, m-a intrebat ce este.. Daca nu este destul de buna pentu mine.. Atunci m-am simtit oribil. Oribil este putin spus.. ! Atunci am cazut de comun acord sa lasam pe alta data, totusi am incercat o a 3-a oara pentru ca am spus ca este cu noroc! Totul bine si frumos, o erectie "de toate zilele" cand sa pun prezervativul, mort! Deci in ziua aceea am stat 3 ore si un pic rugandu-ma de "el" sa se trezeasca pentru ca nu este frumos ce facem.. Tin sa mentionez ca nu este nicio gluma dar ma simt teribil de prost fata de iubita mea, aceasta este exprimarea mea in urma frustrarii.. Tin sa mentionez ca ea este virgina deci nu a mai avut contact sexual.. Astept un raspuns mai plauzibil inafara de cele date cu stresul, va rog. Nu sunt genul de baiat care este complexat sau alte chestii.
Vă mulţumesc!
Am 18 ani si dupa cum se pare, am o problema destul de grava si anormala pentru varsta asta. Eram impreuna cu persoana iubita in pat dupa ce am terminat preludiul si sa consumam actul in sine, aveam erectie, totul era normal ( Tin sa mentionez ca am avut contact protejat cu inca 5 fete inaintea ei dar nu mi s-a mai petrecut asa ceva decat acum 2-3 ani dar trecuse ) iar cand sa pun prezervativul.. Hocus pocus!A disparut erectia.. In momentul ala orgoliul meu a murit, Dumnezeu sa-l odihneasca! I-am cerut iubitei sa ma lase sa fac un dus sa-mi revin. Dupa ce am iesit din baie, totul bine si frumos, eram pe cale de a face dragoste, cand sa pun prezervativul la fel.. "S-a luat curentul" pentru a doua oara.. In momentul acela era vizibil suparata si mi-a spus ca este vina ei, m-a intrebat ce este.. Daca nu este destul de buna pentu mine.. Atunci m-am simtit oribil. Oribil este putin spus.. ! Atunci am cazut de comun acord sa lasam pe alta data, totusi am incercat o a 3-a oara pentru ca am spus ca este cu noroc! Totul bine si frumos, o erectie "de toate zilele" cand sa pun prezervativul, mort! Deci in ziua aceea am stat 3 ore si un pic rugandu-ma de "el" sa se trezeasca pentru ca nu este frumos ce facem.. Tin sa mentionez ca nu este nicio gluma dar ma simt teribil de prost fata de iubita mea, aceasta este exprimarea mea in urma frustrarii.. Tin sa mentionez ca ea este virgina deci nu a mai avut contact sexual.. Astept un raspuns mai plauzibil inafara de cele date cu stresul, va rog. Nu sunt genul de baiat care este complexat sau alte chestii.
Vă mulţumesc!
Buna, acum 4 zile am facut sex cu iubita mea. Ea are 18 ani, sambata cand am facut asta dupa actul sexual, i-a curs putin sange, ceva normal avand in vedere ca era virgina, duminica si luni tot asa cateva picaturi, foarte putin, iar astazi (marti) in cantitate mai mare. Este ceva normal? Raspundeti repede va rog, mersii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 1E mai sigur prezervativul?
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 30erectie slaba... ajutor
- 3In timpul actului sexual...
- 30pledoarie pt prezervative.
- 3erectie slaba, fumatul (1 pachet pe zi)
- 3se poate scurge sperma pe langa prezervativ?
- 3despre prezervative...
- 5Nu mi se scoala
- 3există vreo diferenţă între prezervativele de la farmacie şi cele din magazin/supermarket?
- 10Insarcinata sau nu?
- 1Gaura mica in prezervativ
- 6Imi moare la intrare
- 23Ce bts se iau cu prezervativ ?
- 2Buna
- 4Frica de sex..
- 2Probleme cu erectia
Mai multe informații despre: Prezervativul erectia de scurta durata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: