negi genitali?
as avea si eu o intrebare va rog frumos.am tot citit pe net despre acesti negi vaginali. de curand mi-a aparut in zona vaginala mai jos de clitoris o bubita tare, de o culoare albicioasa care nu mananca nu ma doare, dar ppoate fi neg ?
imi poate spune si mie cineva cum arata clar, caci din infomatiile de pe net nu prea imi dau seama...si imi e tare frica sa nu am si eu asa ceva.
multumesc anticipat
imi poate spune si mie cineva cum arata clar, caci din infomatiile de pe net nu prea imi dau seama...si imi e tare frica sa nu am si eu asa ceva.
multumesc anticipat
4 comentarii
negii sint tari si din cite stiu de diferite culori:mai albiciosi,.nu sta mergi la dermato-venerologie si eliminal cu laserul pt ca se pot inmultii.oricum medicul dermato-venerolog stabileste exact ce este.
nu te speria mergi la medic si iti expica ce metode exista pt al elimina.in general un neg este floare la ureche.dak e mic e posibil sa iti prescrie o solutie speciala care este ieftina si distruge negul doar din cateva aplicari.dar oricum mergi la dermato sau la ginecolog sa nu cumva sa mai fie si altii in interiorul vaginului.succes
multumesc frumos de sfaturi...o sa merg maine la medic...dar sunt foarte speriata ca am citit pe net tot felul de chestii despre negii astia...si despre virusul papiloma..offf
eu stiu ca negi aceia provocati de virusul papilloma arata ca o creasta de cocos...si de fapt asa se si spune...plus ca ai mancarime...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-au aparut in zona genitala mai ales in zona labiilor ceva asemanator cu negii
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 37de vreo o luna am niste negi mici de tot in zona anal-genitala
- 6problema grava... negi genitali
- 25bubite care seamana cu negii de pe degete
- 5vegetatie penis
- 4Negi genitali!!
- 0negi pe penis
- 4negi genitali vaginali
- 1negii genitali si sarcina
- 3cred ca am avut vegetatie! era posibil sa treaca?
- 1Negi genitali?
- 1un sfat va rog, am o vegetatie.
- 3bubite/negi zona genitala
- 1Negi genitali si matreata
- 1Negi genitale
- 4Hpv
- 3Hpv
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: