Negi genitali de acum 7 luni
Buna ziua,
Prietenul meu a fost diagnosticat cu negi genitali acum 7 luni! Nu am mai intretinut relatii sexuale, pana la sfarsitul tratamentului, cand i-au disparut! Apoi peste cateva saptamani i-au reaparut! Mentionez ca m-am examinat atent si mie inca nu mi-au aparut, insa am o secretie albicioasa urat mirositoare(miros de peste) ce se intensifica in timpul actului sexual! E posibil sa am negi?
Prietenul meu a fost diagnosticat cu negi genitali acum 7 luni! Nu am mai intretinut relatii sexuale, pana la sfarsitul tratamentului, cand i-au disparut! Apoi peste cateva saptamani i-au reaparut! Mentionez ca m-am examinat atent si mie inca nu mi-au aparut, insa am o secretie albicioasa urat mirositoare(miros de peste) ce se intensifica in timpul actului sexual! E posibil sa am negi?
3 comentarii
Buna seara! Da, exista aceasta posibilitate deoarece intotdeauna secretia vaginala anormala este semn de infectie.Este modul vaginului de a "spune" ca ceva nu merge bine.Excrescentele de piele pot fi minuscule, imposibil de vizualizat cu ochiul liber sau se pot forma in interiorul vaginului.Faceti o vizita la un ginecolog sa faceti un test.V-as ruga sa ne tineti la contact cu starea dvs de sanatate! Numai bine!
Tebuie sa mergi la medic pt a face un Papanicolau si un examen de secretie vaginala..si in functie de analize vei primi atat tu cat si partenerul, tratamentul corespunzator...
eu zic ca ar fi o gonoree...dupa mirosul de peste...fuga la control
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4neg intre testicule si anus
- 25bubite care seamana cu negii de pe degete
- 5condilomatoza.. nu ar fi mai bine sa fac o cauterizare a negilor?
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 3negi genitali
- 4negi genitali vaginali
- 3Negi in zona genitala
- 0negi genitali ajutor
- 23Virusul HPV si negii genitali
- 1un sfat va rog, am o vegetatie.
- 1Posibil neg genital?
- 1alunita sau un neg pe penis
- 2negi genitali condiloame
- 1Alunite genitale