Negi genitali de acum 7 luni
Buna ziua,
Prietenul meu a fost diagnosticat cu negi genitali acum 7 luni! Nu am mai intretinut relatii sexuale, pana la sfarsitul tratamentului, cand i-au disparut! Apoi peste cateva saptamani i-au reaparut! Mentionez ca m-am examinat atent si mie inca nu mi-au aparut, insa am o secretie albicioasa urat mirositoare(miros de peste) ce se intensifica in timpul actului sexual! E posibil sa am negi?
Prietenul meu a fost diagnosticat cu negi genitali acum 7 luni! Nu am mai intretinut relatii sexuale, pana la sfarsitul tratamentului, cand i-au disparut! Apoi peste cateva saptamani i-au reaparut! Mentionez ca m-am examinat atent si mie inca nu mi-au aparut, insa am o secretie albicioasa urat mirositoare(miros de peste) ce se intensifica in timpul actului sexual! E posibil sa am negi?
3 comentarii
Buna seara! Da, exista aceasta posibilitate deoarece intotdeauna secretia vaginala anormala este semn de infectie.Este modul vaginului de a "spune" ca ceva nu merge bine.Excrescentele de piele pot fi minuscule, imposibil de vizualizat cu ochiul liber sau se pot forma in interiorul vaginului.Faceti o vizita la un ginecolog sa faceti un test.V-as ruga sa ne tineti la contact cu starea dvs de sanatate! Numai bine!
Tebuie sa mergi la medic pt a face un Papanicolau si un examen de secretie vaginala..si in functie de analize vei primi atat tu cat si partenerul, tratamentul corespunzator...
eu zic ca ar fi o gonoree...dupa mirosul de peste...fuga la control
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 37de vreo o luna am niste negi mici de tot in zona anal-genitala
- 13negi in zona intima
- 96condiloame acuminate externe
- 3ce trebuie facut sa nu mai apara negii genitali?
- 6Negi genitali interni - tratament
- 4Negi genitali
- 6prietenul meu are de ceva timp niste negii pe partea stanga..
- 3Negi genitali
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 3negi genitali
- 4Negii genitali - Cateva intrebari
- 1negi in zona genitala
- 1Negi genitali?
- 6Buna,
- 1Alunite genitale
- 0Negi genitali
- 3Hpv
- 0Condiloame Genitale
Mai multe informații despre: Negii genitali