negi genitali
buna..am 20 de ani si in urma cu 2 luni am fost diagnisticata cu virusul hpv...prima ora mi-au aparut la exterior..am facut o cauterizare..mi sa dat un tratament cu Baraca, dupa 2 sap mi-au aparut din nou..dar acuma sau extins spre interior..am un mare dinsconfort mancarimi in interiorul vaginului si mici usturimi..
eu ma aflu in strainatate de o luna..cauterizarea am facut-o in romania..problema este ca aici nu ma pot duce lla medic.pentru ca nu dispun nici de foarte multi bani momentan..si e si foarte schump..
Vreau un tratament eficient si cu rezultate macar 80% pt cei externi cat si pentru cei interni.
Precizez ca fumez...am citit pe net despre asta si am inteles ca dauneaza foarte mult acestui virus..nush as vrea sa ma lamureasca cineva..
Tratamentul il pot loa din romania..Prin intermediul surori mele..ajutatila..sunt foarte speriata...
astept raspunsuri si cat mai concrete..
eu ma aflu in strainatate de o luna..cauterizarea am facut-o in romania..problema este ca aici nu ma pot duce lla medic.pentru ca nu dispun nici de foarte multi bani momentan..si e si foarte schump..
Vreau un tratament eficient si cu rezultate macar 80% pt cei externi cat si pentru cei interni.
Precizez ca fumez...am citit pe net despre asta si am inteles ca dauneaza foarte mult acestui virus..nush as vrea sa ma lamureasca cineva..
Tratamentul il pot loa din romania..Prin intermediul surori mele..ajutatila..sunt foarte speriata...
astept raspunsuri si cat mai concrete..
3 comentarii
buna ritha..eu stiu toate chetile astea..mie imi trb un trament mai mult pt negi interni..pt faptu ca mie frica sa nu se extiinda..si mai mult..daca sti unu spune-mi te rog..te pup..si multumesc pt unele sfaturi bine de stiut :*
un tratament doar pt 2 luni, pt ca in iule cel tarziu voi ajunge in romania..si voi ajunge din nou la un dermatolog si la un ginecolog..sper sa nu fie nimik grav..sper din toata inima..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4neg intre testicule si anus
- 6nu stiu ce e.. oare e neg?
- 25bubite care seamana cu negii de pe degete
- 3ce trebuie facut sa nu mai apara negii genitali?
- 4Cum se pot depista negii genitali in gat sau pe corp?
- 4negi genitali de acum un an
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 4negi vegetali nu stiu denumirea stiintifica
- 3Negi genitali de acum 7 luni
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 1Negi pe ata penisului !
- 8mi-au aparut in zona genitala niste negi care dispar in urma tratamentului si reapar
- 0Referitor la negii genitali
- 1Penis cu infectie
- 1Neg genital
- 4Negi genitali
- 1Posibil HPV ?
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: