Hpv
Buna ziua! Din pacate in urma unui control de rutina mi au fost descoperiti negi genitali. Am facut papanic. apoi genotipare lsil cu hpv 31 66. Nici acum nu mi am revenit. urmeaza sa faca colposcopie. De asemenea prietenul meu va face analize. Sunt socata pt ca la 6 luni mereu mi am facut papanicolau si a iesit bine. Documentandu-ma am aflat ca poate duce la displazie si chiar cancer.
Sunt foarte nedumerita si oarecum suparata pe mine pt ca dupa ce am citit toate astea mi am dat seama de unde cred ca am luat. In mai m am angajat la un job si dupa o luna una din colege a facut operatie in urma unui control aflase ca are displazie cu o infectie pe care nu a precizat cum se numeste, era aproae sa faca cancer din cate a povestit ea. Eu nestiind ce este acest diagnostic nu m am documentat. Acum dupa cateva luni am aflat ca am si eu dar astept sa fac colposcopia. Sunt terminata psihic.. Am un sistem imunitar foarte slab. Iau vitamine regim alimentar sanatos. Se poate sa fi luat de la colega mea? Eu cu prietenul folosim prezervativul de mai mult de un an. Am renuntat la pastile pt ca ne doream sa treaca un timp sa fac un bebe. Acum sunt demoralizata. Am luat acum vreo luna si helicobacter tot de la colega mea. Si alta colega la fel. Prietenul imi spune sa mi bag demisia... Astept rezultatul colposcopiei apoi iau o decizie. Se poate sa se ia daca colega are o igiena deficitara?? Plang tot timpul de cand aflat. Mi e foarte frica. Anul asta imi doream un bebe... Acum simt ca visul meu s a spulberat... Multumesc
Sunt foarte nedumerita si oarecum suparata pe mine pt ca dupa ce am citit toate astea mi am dat seama de unde cred ca am luat. In mai m am angajat la un job si dupa o luna una din colege a facut operatie in urma unui control aflase ca are displazie cu o infectie pe care nu a precizat cum se numeste, era aproae sa faca cancer din cate a povestit ea. Eu nestiind ce este acest diagnostic nu m am documentat. Acum dupa cateva luni am aflat ca am si eu dar astept sa fac colposcopia. Sunt terminata psihic.. Am un sistem imunitar foarte slab. Iau vitamine regim alimentar sanatos. Se poate sa fi luat de la colega mea? Eu cu prietenul folosim prezervativul de mai mult de un an. Am renuntat la pastile pt ca ne doream sa treaca un timp sa fac un bebe. Acum sunt demoralizata. Am luat acum vreo luna si helicobacter tot de la colega mea. Si alta colega la fel. Prietenul imi spune sa mi bag demisia... Astept rezultatul colposcopiei apoi iau o decizie. Se poate sa se ia daca colega are o igiena deficitara?? Plang tot timpul de cand aflat. Mi e foarte frica. Anul asta imi doream un bebe... Acum simt ca visul meu s a spulberat... Multumesc
3 comentarii
HPV se ia prin relatii sexuale, chiar si cu prezervativ. Nu ati luat de la colega.
Stiu ca se ia doar prin contact sexual dar am citit ca exista cazuri in care se ia si asa. Colega mi a zis ca si a facut spalaturi vaginale in toaleta de la locul de munca. De aia am intrebat. Stiu ca suna nasol dar asa mi a zis. Plus ca intr o zi m a intrebat ca daca am vazut ceva pe scaunul de la munca ca i.a curs facand spalaturi. Sunt disperata. Nu mai pot. In plus mie acum o luna mi a aparut 2 basicute suspecte pe mana si ginecologul mi a zis ca virusul le provoaca.
Se ia folosind la comun acelasi vas de wc. Asa mi s-a spus mie. Sau relatie sexuala sau vas de wc, sau purtarea chilotilor unei alte persoane infectate. Deci.
Toate acestea mi le-au spus 2 dermatologi si 2 ginecologi.
Toate acestea mi le-au spus 2 dermatologi si 2 ginecologi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-au aparut in zona genitala mai ales in zona labiilor ceva asemanator cu negii
- 13negi in zona intima
- 96condiloame acuminate externe
- 25bubite care seamana cu negii de pe degete
- 4Cum se pot depista negii genitali in gat sau pe corp?
- 3Negi genitali la barbati
- 3Negi genitali de acum 7 luni
- 3negi genitali
- 3negi genitali
- 3Negi in zona genitala
- 0negi genitali ajutor
- 4Un neg sau o infectie?
- 0negi genitali
- 1Negi pe ata penisului !
- 1Neg aparut pe penis
- 2negi genitali condiloame
- 0Am o problema cu penisul